reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Isiu kurcze biedny Martinek w tym kasku, ale jak mus to mus. Oby upałów nie było, bo będzie mu jeszcze niewygodniej. Co do fotelika Marta już raz jechała w foteliku Ani położyliśmy w maksymalnie płaskiej pozycji i było ok:tak: Anka ma Maxi Cosi od 9-18
U nas ze szczepienia oczywiście nici, bo coś jej furczy w oskrzelach:no:
Mamy zalecony eurespal, inhalacje Atroventem, i Groprinosin kontrola w piątek oby znowu na płuca nie przeszło. Narazie Marta miała tylko zaszczepioną żółtaczkę 2 dawki a kiedy reszta:szok:Od września idzie do żłobka i przydałoby się już.
Dzisiaj mamy echo serca niby tylko formalność, ale trochę się denerwuję:baffled:
No i wagowo tak sobie bo 6270 a startowała z 3880
To by było na tyle żali;-)

reklama
Myszko pisząc o podglądaniu miałam na myśli osoby niezarejestrowane, albo z jakimś marnym jednym postem na koncie:-)

Isia - Kurcze, biedny Martinek, oby szybko mu pomoglo. zaloguj sie na drugim forum, bo wszyscy czekaja na Twoje opowiesci zza oceanu:rofl2: a co do fotelika, to albo kup 9-18 kg z opcja rozkladania, albo 0-18 kg. Tam na pewno bedzie pozycja bezpieczna dla dzieci niesiedzacych, skoro noworodki moga jezdzic :sorry2:
Antila - a co uzywasz? Formowanki czy kieszonki?

Ostatnia edycja:
Antila - a co uzywasz? Formowanki czy kieszonki?
Tego i tego na razie mam cztery formowanki , dwa otulacze, trzy koeszonki kilka prefoldów i tetrę
. Najbardziej lubię takie dwie formowanko- kieszonki plus otulacz, wytrzymują całą noc a pupa sucha
Kupiłam jeszcze dwie używane formowanki yetty na bazarku- czekam na nie:-p

No wlasnie widzialam Cie, tez sie rozgladalam, bo jakos tak mnie kusza te wielo :-D:-D My problemow z pupa nie mamy zadnych, ale te wielo sa takie sliczne :sorry2:

Isia czekamy czekamy.Biedny Martino!!!!ale dwa miesiace zleci zybciutko, to dla jego dobra jest!!!
Antila ja jakos nie wyobrazam sobie wielorazowych, za wygodna jestem,wiec szacunek.
Nadgonicie jeszcze z waga:-) Wazne zeby zdrowa byla malutka.

Trina niektóre z tych pieluszek to istne cuda. ja wybieram się do sklepu, gdzie mają BabYettę obejrzę pomacam i i może się skuszę, one dość drogie są
Dagrab ja myślałam, że to strasznie dużo roboty z tymi wielorazówkami a okazuje się, że wcale nie. Byłam też w szoku, że taka pieluszka wytrzymała całą noc i od strony pupy mała miała sucho

Martino dzisiaj strasznie marudzi, starszaki tez bo na razie wstrzymalam wszystkie wycieczki.
W tamtym tygodniu bylismy w zoo, w ogrodzie botanicznym i na basenie. A na razie siedzimy w domu bo na dworzu 38 stopni i nawet do skrzynki na listy nie ma komu pojsc.
Ja od pierwszego dziecka jestem wierna Pampersom. Raz skusilam sie na jakies tansze gooowno i pierwszej nocy nie wytrzymalo, wyrzucilam.
Misiek ani razu nie mial nawet zaczerwienionej pupci. Stosuje tylko na noc troche Sudocremu.
Mozecie mi podeslac jakies linki do tych siedzonek?

reklama
Do góry