reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

Poczłapałam z rana do lekarza na badania. Sama... Chłop ma od rana jakieś szkolenie, to mu pozwoliłam iść :p ale żeby nie było... Po badaniach i zjedzeniu od razu kanapki poturlałam się do Arkadii :tak: w celu wejścia do carrefoura :cool2: a tam... :-):-):-) teraz muszę ukryć w szafce dowody zbrodni póki chłopa nie ma :cool2: kupiłam ciasteczka takie różne :cool2: może się z Moim podzielę albo tylko z synem wpierniczymy słodycze :zawstydzona/y:;-)

Dałam info od pluszacze w wątku sms :) w tej chwili jest pewnie w trakcie cc :)

maron
embarrassed.gif
poczułąm się jakbyś się wypiękniła tak dla mnie
embarrassed.gif
czuję się wzruszona
wink2.gif
cool2.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

reklama
Heloł laski .... nie dość, że na styczniówkach pilnuję tyłów, to widzę, że na lutówkach chyba też jest na to szansa ... Z takimi objawami jakie ja mam to raczej szybko nie urodzę echhhhhhhh a taki mam plan na jutro :-p

Suzi cieszcie się, że macie takich przyjaciół/znajomych. My tez bardziej możemy właśnie na nich liczyć niż na rodzinę.

A ja mam termin na dzisiaj...a dzisiaj to tylko zgaga mnie męczy :(
i zaczęłam się zamartwiać np. o to, że skoro ja przeziębiona i małżon chory to żeby małej nic nie dolegało, w sensie żeby się zdrowiutka urodziła. I śniło mi się, że ona ma na poliku wielkie brązowe znamię- straszny sen. Wcześniej nawet nie przyszło mi do głowy, że może mieć jakieć znamiona a teraz od rana o tym myślę, w paranoję chyba wpadam, to przecież jest najmniej istotne a mnie jednak męczy.

geniusia no po czesci dla Ciebie tez :-D tylko oby to warte bylo zachodu :-D
Alka a kiedy Ty masz zglosic sie do szpitala, jesli nic nie bedzie sie dzialo?

dziewczyny a jak to jest z tymi wszystkim kosmetykami ujędrniającymi? można je stosować podczas karmienia? bo zawsze miałam jakieś opory bo to jednak silne działanie ma...

agulka czyzby "górski krokus"? u nas to raczej na stałe juz z nami córcia zostanie, co najwyżej za parę lat sie ściankę jakąś dostawi, ewentualnie przenisiemy sie do synka a dzieciaki będą razem w obecnej sypialni bo zwyczajnie większa.

pluszacze, kitek
- trzymam kciuki:)

mama2006
a Filipowi nic po tym Łowiczu nie było? niby on jakis nafaszerowany chemią nie jest, ale przypraw tam sporo...

Heloł laski .... nie dość, że na styczniówkach pilnuję tyłów, to widzę, że na lutówkach chyba też jest na to szansa ... Z takimi objawami jakie ja mam to raczej szybko nie urodzę echhhhhhhh a taki mam plan na jutro :-p

Alka a do kiedy lekarze każą Ci czekać, mi dali 8-10 dni licząc od jutra.

Digitalis - a myślisz że takie kosmetyki mogą jakoś zaszkodzić maluszkom??? Hmmm...w zasadzie się nad tym nie zastanawiałam:cool:

Mi poprzednio kazali się zgłosić w dniu terminu, apotem co 2-3 dni na KTG. Jak zobaczyli że po 10 dniach dalej nic to mnie na oddział przyjęli. Więc spokojnie, prędzej czy później wszystkie urodzimy. Na pewno jeszcze w lutym:D

hmmm to pozno u Was przyjmuja do szpitala. U nas tydzien po terminie sie zglasza i wywoluja. Dawniej, pamietam, owszem dluzej sie czekalo - moj brat, chrzesnica urodzili sie dopiero 2 tygodnie po terminie

reklama
Alka a kiedy Ty masz zglosic sie do szpitala, jesli nic nie bedzie sie dzialo?

Alka a do kiedy lekarze każą Ci czekać, mi dali 8-10 dni licząc od jutra.
No więc dziewczyny u mnie jest tak, że wg OM dziś mam 41+5 tc, a wg USG od samego początku ciąża młodsza i dziś jest 40+3 tc .... tak więc do szpitala powinnam się zgłosić wczoraj, bo tam zawsze liczą wg OM ... nikt nie bierze pod uwagę, że miałam bardzo nieregularne cykle... a mój gon kazał mi przyjść jutro do niego jeśli się nie rozpakuje i da mi wtedy skierowanie do szpitala .... tak więc czekam do jutr ... ruchy czuję normalnie, więc czekam :)

Do góry