reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Wiecie co... Ja już mam dosyć... Nie chce mi się nawet do tego gnojka jechać, żeby alimenty załatwić... Tylu rzeczy się znowu dowiedziałam... Niby już go dawno skreśliłam, ale zabolało... :-( jak można być tak zaślepionym?? Strasznego doła złapałam. Nie dość, że gnojowi sponsorowałam wypady do innych panienek, bo na to wyszło, to jeszcze się chwalił przed kolegami tym... Zrobiłam z siebie totalną idiotkę. Wyję, jak głupia, nie mogę się uspokoić, a wiem, że tylko tym Juniorkowi szkodzę. Pieprzona prostytutka z niego!!! I tyle!!! Bo wychodzi na to, że był ze mną, bo fajnie... Pracowałam w innym mieście, do domu zjeżdżałam na weekendy tylko. A jak tylko wyjeżdżałam do pracy, to on tel do panienki, fryzjer i na miasto. Do tego przed wszystkimi mi tyłek obrabiał, jaka to ja głupia jestem... I takie to zabawne było...

reklama
chou to jak chcesz liczyć to połóż się na płasko i skoncentruj się tylko na tym bo to jest tak, że jak się skupiamy na czymś innym i co innego robimy, to czasem pomija się jakieś ruchy, a leżąc plackiem czuć je najlepiej

Olcia ja jestem do tyłu z Twoja sytuacja, ale już nie myśl o tym co było - facet drań i tyle... kiedys ktoś go tak potraktuje jak on Ciebie! a alimenty na dziecko musisz dostać od niego, samej będzie Ci ciężko utrzymać dziecko, a maleństwo trzeba bedzie i nakarmić i ubrać.

rzeczywiście daissy urodziła - a w wątku u lekarza napisała, że chciałaby dotrzymać terminu... ja urodziłam w 37t 6d i maleństwo jest silne i zdrowe, no i donoszone - przynajmniej tak mam w karcie wypisowej ze szpitala...

olcia przestań tak o sobie myśleć w tej chwili! :*
To nie jest Twoja wina i nie powinnaś tego teraz analizować. Jak facet opowiada takie rzeczy swoim kolegom to tylko o nim źle świadczy bo czym tu się chwalić? chamstwem i skur*********m??! sorki za przekleństwa ale aż mnie zdenerwował ten Twój B!
wytrzyj nosek i postaraj się uspokoić kochana :*

chou to jak chcesz liczyć to połóż się na płasko i skoncentruj się tylko na tym bo to jest tak, że jak się skupiamy na czymś innym i co innego robimy, to czasem pomija się jakieś ruchy, a leżąc plackiem czuć je najlepiej

no to sie kładę :)
bo teraz to post olci o byłym wzbudził we mnie agresję

olciaolcia - kochana nie denerwuj się tak, bo o tylko juniorkowi zaszkodzić może.Drań,Cham i Dupek pierdo.....y z niego!!!!!!! Normalnie aż mną zatrzęsło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Z jednej strony alimenty menda jedna powinien płacić,a z drugiej jak uzna małego to już do końca życia będzie mógl Was "gnębić" o kaskę itp. jak taki drań z niego i widać że żadnych skrupułów nie ma !!!!! Sama nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu...
Ale ściskam Cię mocno i przytulam.

Olcia ale Ty absolutnie sobie nic nie wyrzucaj!!!! To On powienien się tak czuć i kiedys sie poczuje a Ty ciesz się, że w sumie nie wiem do końca w jaki sposób ale los Was rozdzielił i nie jesteś już z nim związana, oczywiście łączy Was Juniorek ale nad tym musisz sie powaznie zastanowić co dalej. Alimnety jasna sprawa są ważne bo to dla dziecka ale pytanie czy w ogóle będą ściągalne i czy nie narobi Ci to większych problemów....a jak On w ogóle sie zapatruje na uznanie ojcostwa i ewentualne alimenty? Coś deklarował?

Co za ludzie.....w tej całej sytuacji dobrze że już masz za sobą ten etap i masz blisko kogoś komu zależy na Tobie i nie przeszkadza mu dziecko itd. Skup się na Juniorku i BB, pewne rzeczy trzeba ocenić za jakiś czas z dystansem, teraz się tym nie przejmuj i nie myśl o draniu bo szkoda czasu.

agulka czyzby "górski krokus"? u nas to raczej na stałe juz z nami córcia zostanie, co najwyżej za parę lat sie ściankę jakąś dostawi, ewentualnie przenisiemy sie do synka a dzieciaki będą razem w obecnej sypialni bo zwyczajnie większa.

Digitalis nie pamiętam czy to ta nazwa. Kojarzę tylko że to była jakaś farba z Dekoralu

OlciaLolcia trzymaj się!!!

Daissy super:tak: gratulacje!!
Pluszacze bądź dzielna. na pewno pójdzie gładko!:-D
Munie witamy z powrotem. Dobrze że jestescie już w domku, teraz się klimatyzujcie:-)
Olcia kochana nie denerwuj się bo nie warto. Wiem że nie łatwo przejść obojętnie obok takiego drania:wściekła/y: ale teraz Juniorek jest najwazniejszy! nie stresuj dziecka;-) odpręż sie, zrób sobie kapiel na odprężenie. Przytulam mocno

reklama
Olcialolcia, kochana nie placz bo nie warto Ten chlopak to 3/4 ***,,, a reszta wariat :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: mocno przytulam i buziakujemy :***** moj byly tez mi ladan opinie wyrobil po naszym rozstaniu Nie moglam przezyc tego i zrozumiec jak mozna byc taka swina :wściekła/y:

Digitalis, ja ogolnie wygladamjak orka a stroj mam na szczescie na wiazanie ingore i dol wiec jest ok Wzorek w zebre Wiec moze nieco mmnie paseczki wyszczupla :p

Daisy, gratulacjeeeeeeee :******

Do góry