niesiaa
Zaciekawiona BB
Cześć Dziewczyny,mam pytanie pewnie już setny raz ktoś o to pyta,ale zapytam jeszcze raz ;-)
od 2dni mam wrażenie że brzusio mnie boli jak na okres,na szczęście nie cały czas ale tak różnie,no i jak siadam to tak jakoś dziwnie czuje się tam na dole jak by coś uciskało,pewnie to dzidzia ale nie pamiętam żebym tak miała przy pierwszej ciąży,siusiam nadal tak często czyli bez zmian jakaś taka zmęczona jestem,zawsze nakręcona a teraz brak chęci i siły na proste rzeczy domowe,biorę te tabletki do pochwowe od gin co mi przepisała<luteine> na 2razy dziennie może po niej tak dziwnie się czuje,ale zanim je zaczęłam brać powiedziała mi że są po to żeby donosić ciąże do końca,trochę się tym martwię,miała może któraś z was ten lek LUTEINE?
Ja brałam luteinę od początku do 24 tyg. po 1 tabletce rano i wieczorem, do 16 tyg dopochwowo potem pod język.
Ale u mnie było to na podtrzymanie ciąży, ponieważ to moja 4 ciąża, wcześniejsze straciłam.
No i ja wierzę, że dzięki luteinie jestem w 36 tyg i to dzięki niej nie straciłam kolejnej ciąży.
Z tego co wiem to ten lek ma różne zastosowanie, skoro lekarz karze brać to tak trzeba, na pewno nie zaszkodzi:-)