reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

reklama
a co do bólu brzucha któraś z Was pisała o nim dzisiaj, ja jeszcze jakiś tydzień temu miałam takie pokłuwania w jajnikach i to podobnież całkiem normalne ale przedwczoraj i wczoraj bolał mnie brzuch prawie ciągle tak mocniej jak na okres w podbrzuszu powiem że troszke to niepokojące i zastanawiam się kiedy iść do ginia w przyszłym tygodniu bo wizyte mam zaplanowana na sobote ale prywatnie wiec moge przełożyć na wcześniej jeśi chce...?

No ja mam takie bóle jak na okres od wczoraj, ale na szczęście tylko to... myślę, że to macica dalej się rozciąga i dlatego taki uczucie jest. Musi być dobrze - myślę, że to normalne. Nie pamiętam za bardzo objawów z początku pierwszej ciąży, ponieważ dowiedziałam się 2 tyg. po spóźnionym okresie. Czyli tak jak teraz mniej więcej.

Byłam z młodym u lekarza, na szczęście to nie ucho - ufff... tylko przeziębienie. Mam dawać to co dawałam. Więc nic nowego mi nie powiedzieli.

W Warszawce w końcu pada - od razu lepiej się oddycha ;) ale za to głowa zaczyna mnie boleć... chyba czas na drzemkę

Ostatnia edycja:
gowinderek - bardzo mi przykro :-( niestety każda z nas pewnie się tego obawia... 3maj się!!!!

Dziewczyny, co do bólów podbrzusza to ja także je mam, takie jak na okres i do tego jakby klucie w prawym jajniku. powiedział o tym mojemu lekarzowi a on powiedział, że to dobrze, bo z prawej strony usadowił się Bąbelek i jak boli to znaczy że rośnie. mam nadzieje, że tak jest, bo ten ból czasami jest straszny...
Poza tym strasznie jestem śpiąca i zmęczona i męczą mnie mdłości, czasem myślę, że będę już wymiotować... ehhh.... nie wiem jak ja wytrzymam od poniedziałku w pracy...??? :szok:

Govinderek tulę mocno ja to przechodziłam dwa razy i chyba wiem co czujesz:-(
Mama2006 u nas to M się cieszy a ja jestem przestraszona, czy podołam:sorry2:

reklama
Do góry