reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

no tak... naczytałam się, upisałam, znowu naczytałam że Wam sie pokasowało a jak chciałam wysłać to coś wcisnęłam i poszło wszystko!wrr.... napiszę później, bo już nie mam siły. Idę zjeść jakieś sniadanko..... miłego dnia Dziewczyny!

reklama
Dzień doberek.
Mam info od mama2006. Mały dostał żółtaczki i leży pod lampami. Ich wyjście ze szpitala przesunęło się na jutro. Trzymajmy więc za nich kciuki by jak najszybciej wrócili do domu.

Ani dzięki za wieści:) Mama2006 trzymamy kciuki żebyście już mogli do domku wyjść :)

Pluszacze
, no teraz już robi się coraz śmieszniej, ale to super że mężowie tacy są ;p ostatnio mój się budzi, jak jestem w łazience i siku robię, i przerażony, że mnie nie ma w łóżku i na całą chałupę się dosłownie drze, czy wszystko w porządku, a ja jeszcze w pół śnie na tym kibelku, ledwo przed zawałem serca się powstrzymuję, bo zawsze mnie ten jego krzyk wystraszy ;p hehe

Cyśka chodzi widzę jak nakręcona także i po nocy ;) echh bardzo chciałabym dostać takiego powera jak urodzę :)

a ja się obudziłam ze zgagą:/ no ładnie, trzeba sobie ten mielony len zrobić, bo inaczej nie przejdzie:/

Witam
U mnie znowu pół nocy przeznaczone na siusianie było:angry:
Mała poszła do przedszkola więc zaraz będę odsypiać
Mama oby szybko poziom bilirubiny się obniżył i abyście reszcie mogli wrócić do domku:tak:
Cyśka staraj się jednak troszkę spać;-)
Madai mnie też coś trafia,gdy mi post zeżre

Cyśka jaki on słodki napatrzyć się nie mogę na Twojego Gabrysia:-D taki noseczek jak guziczek. Ale zazdroszczę że masz już go w domu:tak: jeszcze nie załatwialiście wizyty położnej środowiskowej? czyli nie trzeba tak zaraz na drugi dzień po urodzeniu? to dobrze, wolałabym pobyć ze dwa, trzy dni w domu z małą żeby się zaklimatyzować a potem niech przyjdzie jak już musi:dry:

Odetka hej:-) a co taka spóźniona o 9 miesięcy?:-D oczywiście witamy

Mama wychodźcie szybko i o zdjęcie Filipka prosimy!!:tak: zdróweczka, teraz już będzie tylko lepiej

hejka
mama2006 trzymam kciuki, aby jutro już Was wypuścili, bo co chwilę coś Was zatrzymuje !!

a ja mam lenia:/ nic mi się nie chce, jeszcze koszule do szpitala muszę przeprać, spakować torbę, za jakiś tydzień wypiorę pościel do łóżeczka, jeszcze skarpetulki i czapeczki zostały mi do prasowania i nareszcie koniec ;P
nie mam pomysłu na obiady, nawet nie mam jakiś specjalnych zachcianek :/
Mati coś zaczyna smarkać, żeby mi się nie rozchorował, to chyba jutro i pojutrze zostawię go w domu, bo w niedzielę mamy 18ke w rodzinie a we wtorek w przedszkolu dzień babci i dziadka, więc szkoda, zeby wtedy go nie było, a nie mówi żadnego wierszyka, tylko śpiewają piosenki, to moze sobie trochę odpuścić!

Cześć dziewczyny :)
Mala śpi wiec mam chwile, ale chyba nie dam rady Was nadrobić.
Anielka zaczęła przesypiać noce od kiedy karmie piersią. W szpitalu nie miałam pokarmu i była dokarmiana i mieliśmy co noc problem.
Dziś musi zostać z babcia bo muszę jechać na zdjęcie szwów i pozałatwiać w urzędach wszystko.
Jak sobie pomyśle, ze mam ja zostawić... Najchętniej nie wychodziła bym bez niej:-D

Lece się trochę ogarnąć.
Wpadnę wieczorem pewnie na chwilke :)

Blair super, że się odezwałaś:) a no trzeba pozałatwiać sprawy, a babcia niech się przyda ;) fajnie, że mała też Wam przesypia noce:) to miłego dnia:)

Kitek ten leń to jakiś zaraźliwy jest, bo większość nas dopadł ;p i zdrówka dla synka:)

ja sobie kawkę z mlekiem zapodałam i zajadam ciastka :O

Blair, oby z przespanymi nockami już tak zostało !! Szybkiego załatwienia formalności życzę!

M odebrał mi wyniki z posiewu, przeliterował mi po części jakieś łacińskie nazwy, co oczywiście sprawdziłam w necie, nie wiem dokładnie o co w tych wynikach wyszło, ale już się stresuję i się załamałam ;( reszte mi przeliteruje później, coś czuję, ze mam tego paciorkowca ;(;(;(

reklama
hejka

noc powiem szczerze ze lepsza bo tylko 2 razy toaleta! :-)

Cyska cudownie malenstwo, a ta fotka nozek.. ach.. :-)

z tym leniem to mam tak roznie bo w sumie mam ochote gdzies wyjsc i cos zrobic ale jak pomysle ze zanim sie doturlam to bede sapala i potem jeszcze bardziej plecy beda bolec to wole zosat w domu!

blair super ze udalo Ci sie karmoc piersia! no i nie dziwie Ci sie ze nie chcesz jej zostawiac ani na chwile w koncu 9 miesiecy byla non stop przy Tobie a teraz do tego mozesz ja widziec :-D

lece jakies sniadanko moze zjemy!

milego dnia

Do góry