reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Czesc dziewczyny :)
teraz ja w duzym skrocie :)
w srode 11.01 (jak wiecie mialam jechac na 15 umowic sie kiedy cc. bedziemy robic) o godzinie 12 odeszly mi wody. Bylo ich strasznie duzo. O 14 bylismy w szpitalu przyjechal moj lekarz. zbadali mnie. zapytal co wole i o 16.34 przez cc urodzila sie Anielka.
waga 4580 i 55cm :)
Usg nie klamalo:)

wow!!!!! :-) Gratulacje :-)

reklama
Wow, Blair, wielkie gratulacje. Witamy na świecie pierwszą lutową dziewczynkę urodzoną w styczniu :-D Dużo zdrówka i wracaj szybko do sił. No i rzeczywiście, jak napisałaś, USG tym razem nie kłamało:szok:

Blair ogromne gratulacje. Oj spora ta Twoja córeczka. Aż strach pomyśleć ile ważyłaby, gdyż ją urodziła w terminie. Szybkiego powrotu do domu i oby zdrowo rosła.

Hejka,

A ja dziś w końcu odpoczywam, zrobiłam bojkot i m przebiera młodego, karmi go i się nim zajmuje - i powiem że mi takie leniuchowanie służy ;-)

Myszka, Antila - ja też oczywiście włączę bajkę jak chce mieć chwile wolnego ale zajmuje się małym odkąd wstanie do 18 - 19. Mężowi zostają zaledwie 2-3 godziny do jego pory kąpania i zamiast się pobawić od razu włącza bajkę. Szlak mnie trafia bo ja się męczę, naginam aby bawić się z Wiktorem a ten pyk i problem z głowy.

Dziewczyny tak pisałyście o tym sączeniu się wód, że ciągle biegam i sprawdzam co i jak bo mam wrażenie że mam mokro.

Munie - dobrze że Twój lekarz postawił sprawę jasno i ciągle jesteś z nami w dwupaku i w razie czego masz czarno na białym że zrobiłaś wszystko aby jak najdłużej być w dwupaku. A i tak wierzę że urodzisz o terminie albo i po czasie :tak:

Blair - Wow. Gratulacje. No to pierwsza dziewczyna pokazała wszystkim facetom jak powinna wyglądać waga ;-). Wracajcie jak najszybciej do domku.

Olacia- trzymamy kciuki Kochana. Niech dzidzia jeszcze trochę poczeka.

Myszka2829 ja to juz taki ty ze przejmuje sie wieloma sprawami hihihihihi ale ciesze sie ze jestes pozytywnie jakos nastawiona to bardzo dobra cecha,i popieram slowa Mitry bedziesz cudowna mamusia
Suzi86 to trzymam za Ciebie kciuki aby maz zdarzyl hihihihi ja tez sama jak ty bo moj mezus w restauracji szefuje i nie ma go bo w weekend najwiekszy ruch tylko w nocy spi heheheheh
Dee moze poprostu jeszcze twoj organizm przyzwyczajony do wczesnego wstawania tak jak do pracy ale dobrze ze juz odpoczywasz to wiele dobrego dla twojej Poluni,no i superowo wyszlo wam z ta szuflada trzymam kciuki oby jak najtaniej
Vanilia to oszczedzaj siebie i najbardziej bioderko zdrowka zycze
Gieniusia to ja ostatnio mialam tak ze jak sie zaczelam mocno smiac to popuscilam ale to bylo jednorazowe odrazu sie czerwona zrobilam bo nigdy tak nie mialam heheheheheheheheh,fajnie wam z tym wyjsciem do teatru zycze udanego wypadu
Anek M zazdroszcze widoku za oknem u nas sie juz robi wiosna prawie hehehehehehehe
Susi to prosze napisz Olci od nas pozdrowienia i niech tam sie trzyma cieplutko
Blair naszer gratulacje dla was dzielne dziewuszkiii wracajcie do nas szybciutkooooo
To teraz troszke opowiem co tam u mnie sie dzieje od dwoch ostatnich dni caly czas cos robilam a to rozpakowywalam torby po przeprowadzce a to gotowalam zupke ogorkowa wkoncu a to pojechalam do kolezanki na kawe bo tak dlugo sie z nia nie widzialam ,a to mezus ze znajomymi zabrali mnie na kolacje do restauracji hiszpanskiej i tak zlecialo a jak juz wracalm do domciu to zaraz spankoooo mam taka faze na spanie jak na poczatku ciazy teraz tez choc dzien leniuszka mam to oczy mam na zapalki,zjadalam niedawno buleczke z szyneczka i do tego serek wiejski z polskiego sklepu i tak sie delektowalam ze az maz sie smial a teraz juz uciekl do pracy i tak jakos smutnoooo no nic zycze wam milego wieczorku i popoludnia i chyba sie zdrzemne a co trzeba korzystac puki mozna hahaha pozniej do was zajze

reklama
Pluszacze pozdrowię, pozdrowię!

Blair gratuluję i mnóstwa zdrówka życzę!

Kurde te wcześniejsze porody zaczynają mi uświadamiać, że to naprawdę może nastąpić w każdej chwili a ja jakos nie mogę się zmobilizować, żeby torbę do szpitala spakować!

Ostatnia edycja:
Do góry