reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Olcia znam i ten lek :tak: zobaczymy, co mi gin w poniedziałek powie. Bo może ja mam jakies urojenia, że to grzybek. A swędzi z innego powodu ;-):zawstydzona/y::-p

Kacha no widzisz, jak pisalam dziwne może to jakies urojenia :eek: ja teraz już bardzo często zmieniam wkładkę, smaruję sie 2-3 razy dziennie clotrimazolem, nie swedzi mnie jak 2 dni temu, ale niepokój pozostaje, bo myślalam, że grzybka to ja dawno odstawilam od siebie. Może to woda podrażnila :confused:

A dziewczynki, napisałam do Blair na numer podany w wątku zamkniętym tak po 13 i nie odpisała. Martwię się więc trochę :baffled:

Olcia podałam Ci mój tel. na PW :)

reklama
no i Olcia po co Ci to dzisiaj było?! Trzymam kciuki, żeby był to fałszywy alarm i abyś wróciła do nas jeszcze w dwupaku!
mamaNiki ja tam też nie lubię tego wolniejszego okresu w roku, typu ferie zimowe, wakacje, ferie świąteczne, jak grupy w przedszkolu są łaczone, a szczególnie na samym początku, jak Mati był z najmłodszej grupy i przynosił do domu wszystkie najgorsze zachowania i teksty ze starszych grup! Specjalnie patrzyłam, kiedy u nas są ferie, no i akurat od 13.02 się zaczynają, wtedy kiedy ja mam termin, więc pewnie tym razem będzie skazany na łączone grupy:-(
Isia, dziś powiedziałam mamie, ze ryczałam na programie na MTV o tych młodych matkach i tam jedna ma taką sytuacje, że ojciec jej dziecka zmarł, no wyłam też na tym jak bóbr, chociaż minął rok od śmierci tego chłopaka ona stale go rozpamiętuje, no i mama mi mówiła, że mam takie programy omijać, ale jak sobie popłaczę to jakoś mi tak na sercu lżej-ach te hormony:eek:

właśnie sobie uświadomiłam że z całej grupy krótkich szyjek jak Olcia nam odpadnie to zostanę na polu bitwy już tylko ja i ani83... zaczynam się bać...

Munie, to się nie stresuj, tylko uważaj nadal na siebie, nawet jeśli będziesz miała zielone światło od gina, bo widzisz, jak u Olci może się skończyć, jeden dzień bardziej poszalała i ma:-(

moj gin do konca ciazy nie da mi zielonego swiatla na szalenstwa, juz w grudniu mi to zapowiedzial, a teraz na każdej wizycie tylko potwierdza... przerazaja mnie te krotkie szyjki :( jeszcze tylko pare dni mi brakuje do srody - wtdy zaczne 38 tydz i ciaza bedzie juz oficjalnie donoszona

Munie Ty się nie stresuj Mała na pewno docenia starania swojej mamy i zobaczysz posiedzi jeszcze troche w brzuchu:)

OlciaOlcia trzymam kciuki! lepiej wracaj w dwupaku, a jak juz ten Twoj Sebastian tak sie uparł zeby wychodzić na świat to niech wszystko pojdzie sprawnie i jak najmniej boleśnie!

Munie, ja Ci wróżę, że jeszcze termin miniesz, choć z cesarką to nie ma szans, więc 39tc to będzie Twój tydzień. Swoją drogą, ciekawe jak moja szyjka się miewa, tu się takich rzeczy nie sprawdza. Tydzień temu na ostatnim USG przez brzuch prosiłam, by sprawdziła szyjkę , a ona, że nie widać że podniesiona jakoś specjalnie, a nawet jeśli to teraz to i tak bez znaczenia. Spoko, co?
OlciaLolcia wracaj do nas w dwupaku chociaż jeszcze na 2 tygodnie.
Geniusia, spróbuj może rumiankiem się popodmywać, on też przeciwzapalnie działa, sama nie wiem co Ci jeszcze poradzić.
Sylcia Ty też trochę zwolnij tempa, bo dziś mocno szalejesz:realmad: Porządnie macie w tym Limerick, że na badanie paciorkowca sami zapraszają, ja będę ściemniała aby mi zrobili, chyba że się zdecyduję na Sempkę, chociaż to by była wizyta z USG tydzień po tygodniu a od poniedziałku już jestem na socjalu, bo w pracy wykorzystałam już 3miesiące zwolnienia i nie dopłacają mi już do pełnej wypłaty. Wkurza mnie też, że tutaj macierzyński zaczyna się liczyć 2tygodnie przed porodem, skoro jestem na zwolnieniu, to przecież w pracy rodzić nie zacznę, więc mogłoby się liczyć od dnia porodu, przynajmniej w takim przypadku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry