No nie, zostawić Was na wieczór i ranek i później 2 godziny trzeba nadrabiać
;-)
No ale już wszystko przeczytałam
Isia czy ta koszulka to Twój projekt, czy znalazłaś w końcu stronkę gdzie można ją kupić? Jeśli to drugie to podaj mi linka to może jeszcze coś sobie wypatrzę :-) Co do wymiany ubranek, to nie ma u Was że trzeba np wymienić w ciągu 28 dni??? Bo Ty sporo przed świętami kupiłaś to już ten czas by minął
A co do kwiatków, to super milutko, zwłaszcza że Wy już sporo lat jesteście razem. Mój Ukochany jak robiliśmy zakupy w tesco też się uparł i kupił mi bukiet, bo moje kolory no i dawno wazon był nie używany...
Kitek, Sylcia -Jeśli chodzi o mnie, to ja nie mam zdolności i sama raczej nie umiałabym zaprojektować jak to ma wyglądać.
Munie, Blair dobrze, że się nie rozpakowałyście, co do skurczy od krzyża, to bym też zaczęła panikować, a samo twardnienie, to ja miałam wczoraj gdzieś co 3 minuty, jak siedziałam na szkole rodzenia, no ale w szpitalu byłam ;-) więc jakoś nie panikowałam no i to nie pierwszy raz więc... Tylko spytałam Panią czy skoro mam tak często to czy nie przegapię właściwego momentu, to mi to samo co większość z Was powiedziała, że są bolesne i się nasilają, no ale jak będą się nasilały a będą już co 2 minuty to jeszcze mój Mąż będzie musiał poród w aucie odbierać
Dagrab ale jak córcia wczoraj wystawiała rączkę/nóżkę to widać było kształt tak jak na niektórych filmikach??? Ja bym takie zdjęcie pstryknąć, ale u mnie raczej kolanko przoduje ;-)
Mama Ty to masz ostatnio trudny okres, pamiętaj, że po burzy wychodzi słońce a po nocy przychodzi dzień. Męża już szkolić trochę za późno, ale może trzeba porozmawiać, że Ty i dziecko jesteście teraz najważniejsi a jak przez to, że Ci nie pomaga pójdziesz rodzić wcześniej, to wtedy zostanie z tym wszystkim sam. Jednak to jaki mąż zależy nie czy my będziemy ich wychowywały przed ślubem, tylko to jaką teściowie wykonają robotę. Moi jacy są tacy są, ale Syn im się udał. No ale jak byłam u nich pierwszy raz i teść miotła w ręku, raz dwa cały dół pozamiatał, później mopem raz dwa, to ja nie wiedziałam co się dzieje...
bo mój ojciec to w życiu się mopem nie skaził, a jak raz wziął odkurzacz do ręki bo coś porządnie rozsypał, to mój wówczas 7letni siostrzeniec przekazał osobiście jako wiadomość chyba stulecia, bo to był jego pierwszy i ostatni raz w życiu
Olcialolcia co rozstępów, to mogą wyjść i w 9 miesiącu, to zależy czy dziecko będzie rosło równomiernie, czy na koniec przyspieszy. Smarowania nigdy za wiele i to tak, by wmasować porządnie, aż krem głęboko się wchłonie, do tego boczki i bioderka. U Ciebie jak tylko 4,5kg na + to końcówka może różnie wyglądać.
Geniusia ja mam identycznie, albo nie sprzątam, a jak już się wezmę to dnia mi nie starcza, bo każdy zakamarek bym chciała ogarnąć.
Pluszacze super że przeprowadzka za Wami, nie ma to jak urządzać własne mieszanko, rewelacja, no i że koleżanki nie zawiodły no i tak jak któraś z dziewczyn napisała, najlepiej się odwdzięczysz jak koleżanka będzie w ciąży lub dziecka jej trzeba będzie przypilnować, a teraz wyciągnij ją/je do kina lub na kawę ;-)
Witaj Weronika właśnie niedawno dziewczyny się zastanawiały co się z Tobą dzieje, długo Cię tu nie było, bo nie miałam pojęcia o jakiej Weronice piszą
, dobrze że synek wraca do zdrowia.
Kitek co tej choroby, to wygląda to na wirusówkę i to dość mocno zakaźną, Mateuszek jeszcze się trzyma? Pamiętam kilka lat temu też była historia z zaropiałymi oczami i w ciągu 2 tygodni cała rodzina to przeszła po kolei
, może lepiej nie zostawiaj zarazków na ubrankach maleństwa, lepiej dmuchać na zimne.
Tynka mój Mały też bardziej (o ile to jeszcze możliwe
) aktywny po wizycie u lekarza, na pewno są już od poczęcia uczulone na służbę zdrowia
Cyśka u nas położna mówiła, żeby najlepiej nie kupować 56, bo to tylko na tydzień-dwa i radziła, by wziąć 0-3 do szpitala, ja myślę że wezmę jedne takie, jedne takie i w domu naszykuję w obu rozmiarach po 2 komplety, bo jakby się zmieścił w mniejsze to też by się przydało je użyć, skoro już są poprasowane ;-);-). Siostra, która jest pielęgniarką radziła by brać ze sobą jak najmniej bo szpital to zbiorowisko zarazków i później wszystko i tak najlepiej do prania od razu dać. A mężowie i tak będą przyjeżdżali pewnie 2x dziennie więc co trzeba to dowiozą, tylko najlepiej pod ręką im zostawić
Suzi dla 4latka na prezent polecam lego, zależy jeszcze od dziecka, ale my kupiliśmy siostrzenicy w marcu na 4 urodziny to nie ma dnia by się nie bawiła i to sama, a od Mikołaja najpierw chciała Sylvanian Families, a później zmieniła na drugi zestaw lego i dostała od nas lego a od rodziców rodzinkę zwierzaczków to lego poszło w ruch, mimo że identyczny zestaw już miała (innego różowego nie było :/)
betibeti, Magdabb ja dziś w nocy to prawie się popłakałam ze zmęczenia, 1 w nocy, wiem że 6.30 rano muszę wstać do lekarza więc sobie nie odeśpię, a kawaler harce odstawiał, lewy bok, prawy, nawet jak na plecach się położyłam na chwilę, co zazwyczaj go uspokajało, nie podziałało tylko się wiercił, kręcił i szturchał. Dopiero koło 2 padłam, albo on się poddał
Blair a mogłabyś iść do gina publicznego i poprosić o wystawienie zwolnienia, a jak odmówi, mimo że ciąża zagrożona przedwczesnym porodem, to poproś go na piśmie, by napisał, że wg niego nie ma przeciwwskazań do pracy. Ciekawe czy nadal nie będzie chciał wypisać zwolnienia
Mama wszystkiego najlepszego z okazji imienin, byś donosiła ciążę do minimum 38tc. Buziaki