reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Czesc dziewczyny. Naprawde uważacie że Tito i Pola będą do siebie podobn?. Chyba mnie to cieszy :)

Za Krisowa bardzo moocno trzymam.

Ja dziś rozłożylam wrzucilam posciel na łóżeczko i jest gotowe ( kurcze kołderka mi wyblakła) narzucę teraz na to kapę i niech sobie czeka, jedna rzecz z głowy.
Poza tym ciagle prasuje, ciagle kotś cos przynosi donosi, piore segreguje prasuje, mam dośc. Chcialabym do nowego roku wszytkie przygotowania zamknać w stycnziu juz sie byczyć. Zwłaszcza ze u mnie styczniowy poród tez juz będzie w terminie.

reklama
Dagrab-:-D:-D:-D:-D:-D:-D
myszka2829, Digitalis- teraz to wiem... Ale chyba już za późno... Zobaczymy, czas pokaże :-) Tak jak mówię, cieszę się, że możemy spędzać razem czas, doceniam to, naprawdę. Ale taki fajny z niego facet, że chyba miałabym wyrzuty... Że powinien mieć inną kobietę i zacząć wszystko od początku a nie tak od dupy strony :-p
Zmarzłam jak cholera!! Byłam z koleżankami na spacerku i taki wiatr się mroźny zrobił... :-( Wskakuję do wanny!!

Fajnie, że u Was już łóżeczka gotowe... ja się wkurwiłam na maxa bo te co mam się nie nadaje :wściekła/y: materacyk tym bardziej. Przepraszam, że Wam tak smęcę - ale nie mam z kim o tym pogadać. Tak mi zależało na tym wyrku, a tu dupa...

myszka - fajnie, że mimo wszystko z Nami jesteś.

Olcialocia
- życie samo się ułoży ;) trzymam kciuki aby się Wam udało :D

Mitra
- śliczny uśmiech synusia ;) a podobieństwo już widać.

Flower nie martw sie takie twardnienie brzucha to zwykle cwiczenia miesni a jak sie zacznie porod to bedzie cos takiego plus bol podobny do okresu i nasilajacy sie coraz bardziej przy kolejnych i tak az zrobi sie wyraznie "nieprzyjemny";-)i bardzo regularny.
Ciekawa jestem jaki ten moj porod bedzie za 3cim razem bo dwa poprzednie byly zupelnie rozne od siebie.
A ja sobie wlasnie ogladam porodowke na TLC wzruszajace to :-) Nie moge sie doczekac tej chwili.

mama jaki masz rozmiar łóżeczka? Bo ja mam drugi materac u tesciow, za wysoki kiedys kupiłam i byc moze pod koniec stycznia dalo by rade by przywieżć. Fajny 15 cm wysoki ale musialam kupic wezszy bo wtedy nie mogłabym na najwyższym poziomi zamontować a ze jestem niska to na nizszym znow musiałabym sie schylać.

mama :) kochana, każda z nas czasem smęci. A tym bardziej się tym nie przejmuj, bo powód do wnerwa jest. Ty masz niesamowitego nosa do okazji, więc myslę, że coś dobrego upolujesz dla Filipka :tak:

Mama ja cie w 100% rozumiem, tez zadowolona ze bede miala lozeczko.Mowilam m od dwoch miesiecy ze ma je przywiezc, to zwlekal jak mogl.
No i dzisiaj jak złożył, to tak jak podejrzewalam JEST ZA NISKIE.Siedze na allegro i szukam, a m za kare szuka na tablica.pl.

I ja witam się po świętach...było miło, rodzinnie, smacznie...szkoda ze tak krótko...
Dziś zabrałam się za pierwsze pranie...i jestem z siebie dumna:)
Poza tym przed chwilą dopadła minie jakaś czekoladowa faza:) zjadłam chyba z pół tabliczki czekolady, kilka łyżeczek kremu czekoladowego i popiłam to kakaem...teraz mała szaleje:)
Mitra super synuś:)
Flower nie martw się twardnienie brzucha i różnego rodzaju skurcze i pobolewania mogą się już nam zdarzać, a jak coś bardziej Cię niepokoi no to najlepiej podjechać na IP
Olcia życie pisze różne scenariusze, jak to prawdziwa miłość to jeszcze wszystko się może zdarzyć - oby ułożyło się po Twojej mysli:)
Mama nie denerwuj się Kochana...:)

Dagrab-:-D:-D:-D:-D:-D:-D
myszka2829, Digitalis- teraz to wiem... Ale chyba już za późno... Zobaczymy, czas pokaże :-) Tak jak mówię, cieszę się, że możemy spędzać razem czas, doceniam to, naprawdę. Ale taki fajny z niego facet, że chyba miałabym wyrzuty... Że powinien mieć inną kobietę i zacząć wszystko od początku a nie tak od dupy strony :-p
Zmarzłam jak cholera!! Byłam z koleżankami na spacerku i taki wiatr się mroźny zrobił... :-( Wskakuję do wanny!!

Olcia czesciej to jak nazwalas od dupy strony wychodzi lepiej niz od poczatku^^ cos wiem o tym;-)

reklama
Mitra - dzięki ;-) jak już mam szukać łóżeczka - a raczej trzeba, to szukam od razu z materacem - oczywiście używanego.

Geniusia - co do okazji to się zgadza, hehe przez ostatnie parę dni obserwowałam jedną aukcję no i dzisiaj wygrałam 56 pieluszek mam za 20,50 więc myślę, że się opłaca ;)

dagrab
- no to u Ciebie z łóżeczkiem też nie ciekawie. Oby udało się Wam coś znaleźć. Trzymam kciuki

Flower
- co do twardnienia brzucha, ja mam tak codziennie ale się tym nie martwię. Będzie co ma być - na razie mówię do Filipka aby się na ten świat nie śpieszył bo nie będzie miał gdzie spać :p

Miłego wieczorku Wam życzę

Do góry