reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Aneczka, Biczusia, Margerta witajcie:-)
Digitalis dobrze, że przypomniałaś też muszę wymienić dowód w lutym kończy mi się ważność
Isia wow niezła transformacja:szok:

reklama
Myszka- niestety ja tez do zamknietego nie mam dostepu, a dziewczyny nic nie pisza.Wiec wszystkie siedzimy,martwimy sie i czekamy na wiadomosci.Mi Ciebie myszko tez brakuje na naszym forum :tak: ciesze sie ze do nas zagladasz.
Tynka- moja dzidzia kopie mnie i w prawy bok i po calej gornej czesci brzucha jezdzi (nie wiem czy glowa czy pupa)tez sie zastanawiam jak jest ulozona.A jak cisnie czasem na pipe to sie skladam jak Olcia,obojetnie czy to sklep ulica czy dom.
Dee sie naobiecywalas tego wolnego, a wyszlo znow ze jednak pracocholik jestes :-p obys po porodzie tak szybko do pracy nie wracala,3mam kciuki aby Ci na gorze pomysleli o kasie na macierzynskim jak ludzie.

kobitki wlasnie wróciłam ze szpitala bo bolało coraz bardziej a nie chcialam tak lezec i czekac nie wiadomo na co zrobili mi wszystkie bsadania usg krew mocz podloczyli na 40 min pod KTG przebadali recznie i powiedzial ze jest wporzadku a te bole to przez to ze mala próbuje sie przekrecic uciska na jakis nerw i przez to te bole kazal odpoczywac i jesxc paracet no zobaczymy jak to bedzie leze ale dalej jestem jakas taka niespokojna:-(

Natalia dobrze,że sprawdziłaś co się dzieje:tak:
Dee oby udało się jakoś z tym macierzyńskim. Zastanawia mnie jak oni to formalnie zrobią, aby dać Ci więcej, bo to przecież Zus płaci:confused:

Ja zazdroszczę trochę Dee.też bym chętnie do końca pracowała bo takie siedzenie w domu jest bez sensu no ale niestety mnie przykulo do lozka...
Też jestem ciekawa jak to firma Dee załatwi - może co miesiąc sami jakiś dodatek wyplaca:)

Natalia to dobrze ,ze tylko to. Oby szybko Ci przeszly te bole.
Isia ale super domek wam wyszedl. My tylko sypialnie remontujemy a ja mam taki syndrom wicia gniazda ,ze az mnie roznosi. Najchetniej polecialabym na calodzienne zakupy i wszystko bym sobie juz ukladala ale nie mam gdzie:dry: bo pokoj nie gotowy.
A mam jeszcze jedno pytanie? Prowadzicie samochod? Jak sie miescicie za kierownica? ja dzisiaj po Swietach wsiadlam i sie przestraszylam:sorry2: Tylko pare dni a mi juz kilka cm zostalo do kierownicy. No a gdzie tu do lutego?:szok: Ja teraz chlopcow zostawilam w domu bo kaszla troche ale potem to bede musiala ich do przedszkola wozic dalej:confused:

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki:)

Witam nowe mamuśki:-) fajnie że jesteście, szkoda że tak późno

Krisowa chyba nie daje znaku. jak dobrze pamiętam to pisała do Daissy, ale ona też na ten temat milczy więc pewnie Krisowa się na razie nie odzywa, a też często się zastanawiam co tam z nimi

Witam wieczornie.

Mitra śliczne te Twoje dzieciątko
Isia no no no remont ogromny zrobiliście. Wasza szopka nie do poznania
Witam nowe lutówki :-)

Kurcze od wczoraj moja niuńka tak się wypina że wszytko mnie już boli. Pojawiają się i znikają guzy na brzuchu, pod rzebrami i w lewy bok tak mi wbija chyba nóżki że mnie tylko kuje przy każdym ruchu. Po pracy wymiotowałam, chociaż nie miałam czym bo byłam jeszcze przed obiadkiem. No i ból pleców powrócił. Aż szukałam objawów przedporodowych.
OBJAWY PRZEPOWIADAJ

Aneczka- ja nadal prowadze(cale swieta to ja za kierownica bylam)jeszcze z przodu miejsca na brzuch mam, gorzej z cofaniem, zeby sie porzadnie obrocic i spr tyl to juz problem mam:tak:.
Ale ja dosyc wysoka jestem bo mam 172 wiec mam dosc odsuniety i do tego pochylony fotel.Ale juz wiecej nie moge bo lapkami do biegow nie siegne:-D

reklama
Ja też nadal auto prowadzę. U mnie problem nie tkwi w prowadzeniu czy cofaniu, lecz w wysiadaniu z auta. Mamy niskie auto (coupe) i ciężko mi wysiadać, ale spoko, pobujam się pobujam i wysiądę :-D

Do góry