reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

I jak nie zwariować z tymi babami w przychodni?
Dzwoniłam do laboratorium z prośbą o przefaksowanie wyników jeśli to możliwe do godziny 13:20. I co? Pani powiedziała, że ZAWSZE JEST MOŻLIWOŚĆ ZROBIENIA BADAŃ NA CITO!! Wściekłam się niesamowicie i powiedziałam, że to widocznie zależy od humoru pani w punkcie pobrań. Więc Pani zapisała sobie moje dane i będzie monitorować przebieg badania i wyśle je do 13:20 do przychodni.
Szkoda, że w Naszym Państwie wszystko jest zależne od dobrego humoru drugiej osoby :-(

reklama
Może panie w mojej przychodni nie spodziewały się że będę dzwonić osobiście do laboratorium :-D
a ja jestem sprytniejsza :cool2:

Dawno mnie nie bylo :-) ale wlasnie staram sie nadrabiac :-p
Mialam troche zakrecony czas teraz, ale na szczescie juz po wszystkim :-) ponad 2 tygodnie temu zostalam pania magister :-) i w koncu mam czas na forum, dooperelki i wyprawke :-D

Pozdrawiam wszystkie mamuski lutowe :-)

witam ja wlasnie wrocilam od gina widzialam moja dziewuszke sliczna jest:-) wszystko ok wazy 1500g ale niestety jeszcze sie nie przekrecila i nadal jest ułożona nóżkami do wyjscia mam nadzieje ze sie przekreci bo perspektywa cesarki mnie przeraza ja nie chce!!!!dzis niocka minela w mare ok w porównaniu do poprzednich powiedzialam lekarzowi o skurczach łydek no i dzis w nocy wykrecalo mi rece powiedzial ze wiecej wapna i magnezu potrzebuje fakt jest taki ze za nabialem nie przepadam ale musze pic litr aktvwi dziennie i bedzie ok no zobaczymy zycze wam kobitki milego dzionka:-):-)

hej kochane

Dee-no to się idzie wkurzyć co za babeczki!

blair-a no to wieze że mamy podobnie nasi emowi mają swoją firme i cały czas zabiegani.Mój też całe dnie pracje i wraca wieczorkiem zmęczony i nic mu się nie chce.Wykąpie się zje pobawi z małą chwilke ,potem małą kąpie i kładzie ją spać.Teraz u nas pomału ruch na warsztacie zmalał także nie wraca teraz późno.Też czasem czuje się tak jak ty,brakuje mi teże tego czasu który można wspólnie spędzać,dobrze że są weekendy.Jak Twoje samopoczucie???

Vanilia-no to super ,dobrze że ta promotorka dała rade bo ten jej ostatni wybryk to brak słów!!!!Będe trzymać kciuki!także powodzenia jutro!!!!!

nic lece się położyc ,mała akurat śpi!a mnie rozłożyłó na maksa:no:gardło boli i samopoczucie do d....Rano leciałam do lekarza no i bez antybiotyku się nie obeszło ,takze musze brać antybiotyk.Zapewne od Nicol się zaraziłam bo ona chora kaszel katar ma.Nic zmykam bo kiepsko się czuje,miłego dzionka laseczki

mama Niki Takie teraz czasy, że trzeba pracować dużo i ciężko. Musimy to jakoś przetrzymać. Weekendy na szczescie w większości wolne ma. Ale to tez nie zawsze. Jakoś daje rade, tylko pusto w domu tak samej.
Ostatnio coś się źle czuje, brzuch mi często twardnieje. Spac w nocy nie mogę, położyłam się koło 23 a zasnełam dopiero o 6 rano!!!:szok: Koszmar jakiś.

reklama
Czesc Dziewuszki!
mama Niki i inne potrzebujace zdrowka zycze!
Lece do pracki, dzisiaj az 4 domki, jutro tez a w domu to juz wyglada jak po przejsciu tornada. Wczoraj odrabialam z dzieciakami lekcje w Mcdonaldsie bo niby odebralam je na czas ale jeszcze mialysmy jeden domek i dziewczyny sprzataly a ja zabralam dzieciaki bo jak wrocilismy do domu to juz byla 18:30. To tylko sie wykapali, spakowali na dzisiaj i do spania.
Milego dnia!

Do góry