reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

reklama
Isia - śliczny maluszek!!! A przeżycia niesamowite fakt! Ja jak zobaczyłam moją córeczkę to się popłakałam.
Blizniak - masakra z tą pracą, ale trzymam kciuki i mam nadzieje uda Ci się w końcu ;-)
Dee - faktycznie można się wku.... ale może jakiś smakołyk poprawi Ci humor, ja ostatnio na poprawę humoru piłam szampana - Picolo oczywiście, ale smakował wyśmienicie ;-)

Będę kombinować .. wrrr nie ma to jak popsuć sobie poranek :-( taką głupotą!
Wczoraj byliśmy na zajęciach i było tak śmiesznie - rozmawialiśmy o porodzie :-D pękałam razem z mężem :-)
a wieczorem ... stał się cud :-)
leżałam na lewym boku i czułam, że mała Nas zaczepia. Dotknęłam brzucha a ona w tym momencie próbowała tak jakby zrobić to samo. Eryk dotknął i też to odwzajemniła :-) niesamowite uczucie!! Poza tym to był pierwszy raz kiedy brzuch był wciąż odkryty, dotykałam go nie tylko ja i ona z nami się tak słodko "bawiła" :-)

o... i od razu lepszy humor się robi :-)

Suzi- mądrze gadasz z tym leżaczkiem, też bym tak zrobiła gdybym nie miała :)
Dee- kurcze mogłaś do czegoś przelać :/ no ale może jeszcze jutro uda Ci się zrobić.

Dee super :)) moja sie bawi ze mna znajdz mnie jak potrafisz... wystawia "cos" ( nie wiem czy raczka czy nozka:-D) jak dotykam chowa i za chwile w innym miejscu^^ ale swiatelko wieczorem jej trzoszke przeszkadza musze zmienic zarowke na mniejsza i chyba kolorek lagodniejszy. A tak to sie ciagle wyciaga dziecko i mam smiesznie krzywy brzusio^^

rozbroilo mnie to :D

http://www.ebay.de/itm/H-M-Strample...abykleidung&hash=item2316e6e482#ht_636wt_1395

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Ależ miałam ciężką nockę nie mogłam spać co godzinę się budziłam:wściekła/y:
Isia super zdjęcie:tak:
Blizniak trzymam kciuki żeby się udało.
Dee fajnie tak się bawić z niunia:-) My wczoraj z m też się bawiliśmy z małym jak ja mówiłam do małego to nie reagował,a jak m mówił to aż brzuch mi podskakiwał synuś tatusia;-)

Myszka, no frak jak się patrzy :)
Bliźniak dziwnie macie w tej Szwecji, że ktoś musi rozpatrywać podanie o wolne, u nas to się wręcz boją i mnie sami namawiali na wolne, ale chyba nie przewidzieli, że jak pójdę na tydzień to wrócę po roku, hehe
Isia jak tak popatrzyłam na 3D to mi się żal zrobiło, że ja sobie nie zrobiłam, tylko że musiałabym jechać do innego miasta a to nie bardzo wskazane. No ale zdjęcia rewelacyjne.
Dziewczynki, jak macie wenę na gotowanie, to polecam rogaliki zatapiane, zrobił mój Mąż, tzn ja czytałam przepis i o wszystkie składniki się troszczyłam a on mieszał i tak mu się spodobało zwijanie ich, że ja sobie odpuściłam walkę o miejsce. Zrobiłam wszystko zgodnie z tym przepisem: Zatapiane rogaliki wyszły mięciutkie i rumiane, część ma marmoladę a część nutellę. Kolejne danie na święta już mamy wymyślone :)
Co do ruchów, to ja powoli po żeberkach dostaję kopniaczki, a Mąż przed pracą dostaje "żółwika" od Synka :-D

czesc dziewczynki

Isia zdjecie cudowne!!!!!!

Dee nie przejmuj sie! Jutro mysle ze zdazysz zrobic wyniki!

Co do zawawy to moj lobuziak jest najbardziej aktywny kiedy moglby pospac! jak np wczoraj w kinie czesciej niz na ekran to na brzuch patrzylam jak mlody szaleje :-D

a dzis jakos od rane mnie glowa boli ide jakies sniadanko zjesc bo sie Junior dobija to pewnie glodny :-)

Witam Dziewczęta :* ja się tak wspaniale wyspałam dzisiaj... Widzę, że wszystkie Bąble już fikają zdrowo :-D Junior to takie popisówki robi czasami, że padam ze śmiechu :-) i szczęścia. Zwłaszcza wieczorkiem po kąpieli, jak wysmaruję brzuszek i się położę to turla się i macha wszystkim naraz chyba :-D a bawimy się już od jakiegoś czasu. Co dziwne, kiedy koleżanka położy mi ręke na brzuchu to tak jakby uciekał, nie wiem... A jak ja go pozaczepiam to skacze Wariat :* możliwe, żeby tak dzieciątko wyczuwało??

reklama
Cześć dziewczyny,
Z tą aktywnością, to podobno tak jest, że tak jak pod koniec ciąży dzieciaki sobie ustalą rytm czuwania i odpoczynku, tak jest przez pierwsze tygodnie :tak: młoda jest na szczęście na tyle kochana, że mamusi nie budzi po nocach :-) (nie zmienia to faktu, że mamusia sama się budzi i nie może spać :-p) no zobaczymy jak to będzie po drugiej stronie brzuszka, mam nadzieję, że taki sam luz jak z Maćkiem :tak: mogłaby tylko szybciej nocki zacząć przesypiać :sorry:

Do góry