reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

hehe a ja po przecztaniu postu Krisowej mam ochote na szczawiowke :-)
jutro chyba sobie pojde do sklepu i kupie sloiczek i zrobie!!!!!!!

reklama
Na obiad dziś pomidorowa jakoś nie miałam weny na gotowanie.Jakoś dzień zleciał troszkę się wynudziłam:tak: maluszek dziś ruchliwy kopie mamusię:-D
Co do prania ubranek to tez muszę zacząć ale może w następnym tyg.

no to teraz jestem zła, bo oblukałam mój ochraniacz do łóżeczka i nie ma powłoczki ściąganej:/ ale nie wiem czy się zniszczy po upraniu skoro napisane, że można prać w pralce... i teraz nie wiem czy prać czy nie hehe ale chyba upiorę, jak się zepsuje to kupię coś innego ;p

Suzi po pierwszym praniu pewnie róznicy nie bedzie.Zalezy od wykonania i od tego co jest w srodku.Widzialam u dwoch osob ochraniacze po okresie okolo 9 miesiecy i one wygladaly jakby w srodku prawie nic nie mialy, poprostu nie spelnialy swojej funkcji, i zjezdzaly na dol.Ale moze ty masz taki porzadniejszy, nie nastawiaj sie negatywnie.:-)

Jakie pyszności... Ja dzisiaj na obiadek barszczyk z krokietami miałam :-p Mamcia upichciła, więc przyszłam na gotowe :-D A jutro wolne... Wkońcu będzie trochę czasu zrobić coś koło siebie

Flower smacznego :)
susi ja przewiduje ochraniacz na pierwsze miesiące, potem jak już dziecko jest ruchliwe to czy we śnie, czy w dzień, jak się przemieszcza moze nabić guza :) spokojnie upiore bo moge to zrobić, tym bardziej ze to pranie ochraniacza będzie polegało na odświeżeniu, dziecko na nim nie śpi, a obok niego, nie martw sie :)

ja uzywanie ochraniacza przewiduje na dluzej, widze po synu kolezanki( po praniu z ochraniacza zrobilo sie takie byle co, musiala oblozyc szczebelki kocykami bo mlody kreci sie w nocy po lozku) i u mojej siostry bardzo podobnie to wyglada :-)Wole zeby w nocy mala sobie zadnego guza nie nabila, za duzo bedzie miala pozniej okazji w ciagu dnia:-D

ja uzywanie ochraniacza przewiduje na dluzej, widze po synu kolezanki( po praniu z ochraniacza zrobilo sie takie byle co, musiala oblozyc szczebelki kocykami bo mlody kreci sie w nocy po lozku) i u mojej siostry bardzo podobnie to wyglada :-)Wole zeby w nocy mala sobie zadnego guza nie nabila, za duzo bedzie miala pozniej okazji w ciagu dnia:-D
no to jesli masz w ochraniaczu jakieś watowe wypełnienie to po kilku praniach tam bedzie zbita klucha ;)

w sumie na początek ochraniacz niepotrzebny bo dziecko i tak w jednym miejscu leży, dopiero koło 4-5miesiąca się przemieszcza. Mój śpi bez i nigdy guza w nocy nie nabił:)

reklama
Do góry