reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

No ja już po zakupach jedzeniowych...

Susi. - tak mąż cały czas sobie szuka innej pracy, teraz jest najgorszy okres aby coś znaleźć - ale trzymam mocno kciuki, że mu się uda ;)

Susi, Anitla - dużo zdrówka, oby to nie była grypa żołądkowa tylko.

Kacha
- o zakupach jest wszystko w odpowiednim wątku ;) ale Ci powiem Nivea ogólnie dobre kosmetyki, pampersy ja mam zamiar używać na początku Hugiees oraz z Rosmana (zobaczę, które będą lepsze i tańsze). Co do wagi maluszka to nie wiem ile ma (dowiem się 7.12).

Isia - no to super, że obiadek się udał ;) święta bez rodziny rozumiem, że są bardzo smutne. Ale koszt przylotu do PL i na odwrót jest strasznie duży. Szkoda, że nie mógłby być tańszy... no i jeszcze te wizy ;/ mogli by je już skasować...

Miłego popołudnia i wieczorku

reklama
Mama2006 napewo uda sie znalezc jakas prace- tez trzymam kciuki :tak:

Suzi,Antila tez mam nadzieje ze to nie jelitówka żadna!! juz chyba wole ten mój katar który dalej mnie trzyma:-(

Isia- mam nadzieje ze nie w kazdym szpitalu jest tak źle:) ja sie zastanawiam nad dwoma w katowicach(w jednym pracuje moja gin) w drugim caly oddzial jest odniowiony i z tego co pisza na stronie to podoba mi sie ich polityka (Bonifratrzy - Zakon Szpitalny Św. Jana Bożego: Żeby matki czuły się bezpiecznie oby tak bylo naprawde) w oby dwóch znieczulenie jest bezplatne:tak: Powodzenia w odzyskiwaniu danych finansowych :-)

Suzi, Antila trzymam kciuki i ja i zdrowiejcie szybko (moze jakas czekolada albo orzeszki?) pomagaja na rozwolnienia.

mama mam nadzieje ze szybko uda sie M znalezc nowa prace, tez sobie dobry moment wybrali na plajte teraz... :-(

Co do kapieli naszych maluchow przez polozne, to ufam im, wykapaly tyle dzieciaczkow ze moga robic to na spiaco i bedzie wszystko ok, zreszta szybsza kapiel, krotszy stresik dla bobaska;-). Dla nas wyglada to inaczej, bo to nasze bobaski i emocje czasami biora gore.
To nasz obowiazek zrobic z kapieli zabawe.

Witam
Dziewczynki szybkiego powrotu do zdrowia życzę.Spróbujcie się napić wygazowanej coli pomaga na jelitówkę.
Dzień pełen lenistwa po obiedzie drzemka,a niedawno wróciliśmy z kościoła.Wiatr chce urwać głowę.
Coś dziś mały słabo się rusza aż zaczynam się bać:no: rano troszkę się poruszał a teraz to tylko pojedyncze ruchy.

geniusia - nie przejmuj sie,a jaka masz byc w 7 miesiacu ciazy?? jak modelka??
mi maz powtarza ze juz mam nie jesc tyle bo mnie wydelo troszke :-D za to tesc i tesciowa odkad jestem w ciazy co chwile by mi cos podtykali do jedzenia.

hej dziewczyny. Właśnie weszliśmy do domu, cały dzień spędzony u mamy, ale to już tak u nas jest że niedziela jest zawsze rodzinna;-) jakoś nie umiem inaczej
Już czytam co tam u Was

Mnie mała kopie, na reszcie trochę mocniej, bardzo mnie to cieszy:-) :-) najbardziej czuje jak leżę na plecach, czasem kopniaki a czasem takie przesuwanie. Upodobała sobie prawą stronę brzucha bo tylko tam siedzi

Isia tak to niestety jeszcze w Polsce wygląda:-( przykre ale prawdziwe, jesteśmy 100 lat za murzynami.....całe szczęście pomałuuuuuuuuu się to zmienia na lepsze, ale do Waszych warunków brakuje jeszcze bardzo wiele
Mama trzymam kciuki żeby mąż jak najszybciej znalazł fajną prackę:tak:

geniusia haha to Ci teściowa komplement zasunęła:-D

geniusia to ja mam 110 w pasie, ale nigdy do bardzo szczuplych nie nalezalam, a ostatnie 4 lata to wrecz przeciwnie. Wiec u mnie byli przyzwyczajeni.O takiej wadze jak ty masz w ciazy to ja marze po za ciaza!!!:-D Nie przejmuj sie
Vanilia- tak sie zastanawialam czy ty nadal planujesz porod na lubinowej??

reklama
Do góry