reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

krisowa - nasz synek też na początku będzie z nami w pokoju. Także narazie nie szykujemy dla dziecka pokoiku chociaż jak będzie większy to oczywiście będzie miał swój pokój bo odpowiednie pomieszczenie-pokój dla niego w jest.A narazie chcę żeby był z nami blisko.

reklama
Komodę też mam zamiar kupić dla małego ale dopiero w grudniu.Co do teściowej to moja jest spoko ma przyjechać do mnie jak urodzę i pomóc przy małym bo ma mamę nie mam co liczyć:no: Ach ciekawy jaki będzie ten luty bo ja to do szpitala mam 120km:szok:

renatka.wawa - jeśli mogę wiedzieć to dlaczego masz tak daleko do szpitala?? A nie lepiej by było jakbyś poszukała jakiegoś lekarza i szpital tutaj w wawce??

Witam wieczornie Mamusie tyle naskrobalyscie ze nie wiem czy was dogonie wiec pisze pokrotce na temat prezentow swiatecznych no my z m stwierdzilismy ze nikomu w tym roku nie robimy prezentow gdyz bedziemy zostawac w angli jedynie jaki wydatek mnie czeka to meza urodzinki 16 grudnia i chyba kupie mu jakas *******ke do playstation bo najnowsze gry wszystkie ma wiec gry odpadaja,co do spania dzidziulka w jakim pokoiku to bedzie nasz Leonek z poczatku z nami a pozniej go przeniesiemy do swojego pokoju.
Mykam dziewuszki bo jakos kleja mi sie moje oczka buziakiiiiiii

Ostatnia edycja:
produkcja na całego, a ja całe pół dnia nie mam do Was kiedy zajrzeć bo poprawia tą nieszczęsną pracę dyplomową....promotorka wymyśla co raz to nowe rzeczy...........już szlak mnie trafia ale zaciskam zęby i chcę jak najszybciej to skończyć i sie obronic żeby z czystym i spokojnym sumieniem przeżyć święta i to co po nich:tak:

Jeszcze popśtykałam się z m, bo był dzisiaj w sklepie i zregenerował kadridże do drukarki, pilnie potrzebna była drukarka...okazało się że chyba uszkodzili te kadridże bo drukarka cały czas miga, nie reaguje i wyczytałam w necie że właśnie tak się robi..........jutro m pojedzie to tego sklepu ale nie wiem czy oddadzą pieniądze:wściekła/y: kurcze 50 zł piechotą nie chodzi......drukarka jest stara i nie opłaca się tak do niej dokładać tym bardziej że za troche więcej bedzie nówka:baffled: jak mnie to wszystko wkurza........

reklama
Do góry