reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

blair ja wlasnie tez wynajmuje mieszkanko i place tyle co normalny czynsz :-) i to od 6 lat bez zmian:szok:jedynie w sezonie grzewczym place dodatkowo za ogrzewanie i co 3 mies za wode.Wiec nam sie super trafila okazja.Najwiekszym minusem tego mieszkania to od 4 lat sasiedi mieszkajacy nad nami.Dlatego tak jak kiedys ktos pisal jak mala bedzie za cicho to ja nagram i bede odtwarzala z glosnikiem przy suficie :-D

reklama
blair ja wlasnie tez wynajmuje mieszkanko i place tyle co normalny czynsz :-) i to od 6 lat bez zmian:szok:jedynie w sezonie grzewczym place dodatkowo za ogrzewanie i co 3 mies za wode.Wiec nam sie super trafila okazja.Najwiekszym minusem tego mieszkania to od 4 lat sasiedi mieszkajacy nad nami.Dlatego tak jak kiedys ktos pisal jak mala bedzie za cicho to ja nagram i bede odtwarzala z glosnikiem przy suficie :-D

ja pisalam :D i to wtedy kiedy ja wyjde z domu na spacerek:-D

krisowa- już dawno miałam to napisać. Bardzo podoba mi się Twoje podejście do ciąży, do macierzyństwa. Widać w tym taką dojrzałość, miłość, spokój. Będziesz cudowną mamusią.

blair ja wlasnie tez wynajmuje mieszkanko i place tyle co normalny czynsz

:-) i to od 6 lat bez zmian:szok:jedynie w sezonie grzewczym place dodatkowo za ogrzewanie i co 3 mies za wode.Wiec nam sie super trafila okazja.Najwiekszym minusem tego mieszkania to od 4 lat sasiedi mieszkajacy nad nami.Dlatego tak jak kiedys ktos pisal jak mala bedzie za cicho to ja nagram i bede odtwarzala z glosnikiem przy suficie :-D

My jak na Warszawe płacimy nie duzo bo 1400zl za dwa pokoje z garazem na nowm osiedlu wiec trafiło sie nam. Ale strasznie mnie denerwuje mnie to, ze zmieniac nie mozemy.
A ja tak bym chciała pomalowac sciany.
Ale juz nie dlugo i wtedy sama sobie kolor wybiere :-)

Nie mam pomyslu na obiad... a tu trzeba cos zrobic.

Czesc Dziewuszki!
Vanilia, dagrab zdrowka zycze!
daissy ja jestem wyrodna matka. Z checia bym sobie moje dzieci gdzies zostawila ale problem, ze zazwyczaj nie ma z kim. Jeszcze jak mielismy tylko Kevinka i mieszkalismy na polaczkowie to wiecznie jakies kolezanki sie oferowaly. Teraz musimy kombinowac zeby np. wyjsc do kina we 2 po roku czasu juz 3 tygodnie prosze kolezanke zeby przyjechala ich przypilnowac. Nie to, ze z pierwsza lepsza chetna osoba ale z zaufanymi to nie mam problemu dzieci zostawiac (a propos tematu ciagle nie wiem co zrobimy z dziecmi na porod:confused:).
Co do wakacji to zawsze jezdzimy z dziecmi, chcemy ich zarazic nasza pasja do podrozowania. Jak bylismy na Key Wescie i mielismy np. nurkowac to jest opcja w hotelu, ze przychodzi opiekunka do dzieci.
magdabb mnie bol w lewej pachwinie zabija od wtorku juz. Do tego bardzo mam nacisk na podbrzusze. Zaraz jade zawiezc laski na domki i do gina i go dzisiaj zmolestuje zeby mi szyjke sprawdzil.
Milego dnia!

Isia- ja na poród w razie jakby moja mama była w pracy to mam zabukowane dwie sąsiadki zaufane. Ale i tak się tym stresuję.
A nie uważam że jesteś wyrodną matką, taki charakter poprostu. Każdy jest inny.

daissy popatrzyłam na ten Twój post i jestem przerażona :-( (Wiem, że post usuwałaś.) o becikowe wystąpię chyba jako samotna mama. Tak dla mnie będzie najwygodniej. Z Moim nie mamy ślubu, a ten próg jest straszny w perspektywie tego, że chłop od stycznia nie pracuje i na razie nie ma nic na oku, a mi w pracy poucinali dodatki i jade na samej podstawie pensji.

reklama
te moje bole w pachwinie odzywaja sie przede wszystkim jak chodze, duzej stoje w miejscu (np zmywam naczynia, stoje w kolejce itp ),

brzmi znajomo, sproboj moze cos cieplejszego nalozyc. U mnie problem nic nie moge miec na brzusiu, bo zaraz mam jakies uciski jak diabli nieprzyjemne, wiec zakladam grubszy podkoszulek na to bluzke i na to jeszcze tunike. Spodnie niestety musze miec spuszczone ponizej brzusia wiec dogrzewam go od gory i upycham u dolu ile wlezie.

Do góry