pluszacze
Fanka BB :)
Witam mamusie po krotkiej przerwie jakos tak nie mialam weny na pisanie wszystko pod gorke a najbardziej te mieszkania szukalismy i jak nie z grzybem to nad sklepem albo jakies bardzo zasyfione ze trzeba by duzo remontowac i tak pod gorke a niestety musimy znalesc mieszkanie do konca miesiaca i tak sie boje ze nic nie znajdziemy :-
-
-
-(.Treaz siedze sobie na sofce i odpoczywam po pracce juz dzieki bogu pracuje tylko po 4 godzinki wiec nieprzemeczam sie
MamaNiki Powiem jedno PIEKNE PRZEZYCIEE:-) i az sie poplakalam cudne uczucie i masz swieta racje kazda z nas inaczej przechodzic bedzie porod ;-);-)
Cyska mowisz polecasz ten film bedzie trzeba obejzec:-):-)
Tynka27 jj ja tez jestem pochlaniacz jak odkurzaczek ale dzieki bogu zgaga mi jeszcze nie znana i trzymam za siebie kciuki abym niepoznala co to zgaga
Mama2006 ty tez kochana masz smaczne jedzonko az mi slinka cieknie jak pomysle o ogorkowej i mielonych yummyyyyy jak u mamusi
Vanilia mam prosbe podaj mi przepis tej salatki brokulowej i z gory dziekujeee
A teraz mykam i zycze wam milej nockiiiiii moze pozniej jeszcze zajze buziolkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
MamaNiki Powiem jedno PIEKNE PRZEZYCIEE:-) i az sie poplakalam cudne uczucie i masz swieta racje kazda z nas inaczej przechodzic bedzie porod ;-);-)
Cyska mowisz polecasz ten film bedzie trzeba obejzec:-):-)
Tynka27 jj ja tez jestem pochlaniacz jak odkurzaczek ale dzieki bogu zgaga mi jeszcze nie znana i trzymam za siebie kciuki abym niepoznala co to zgaga
Mama2006 ty tez kochana masz smaczne jedzonko az mi slinka cieknie jak pomysle o ogorkowej i mielonych yummyyyyy jak u mamusi
Vanilia mam prosbe podaj mi przepis tej salatki brokulowej i z gory dziekujeee
A teraz mykam i zycze wam milej nockiiiiii moze pozniej jeszcze zajze buziolkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii