reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Hej brzuchatki:-)

tak dzisiaj przejrzałam te ciuszki dla dzidzi i stwierdziłam że chyba wystarczy na te pierwsze chwile.....chyba że trafi się jeszcze jakaś super okazja, ale nie chcę mieć za dużo tych maleńkich bo może nawet nie zdążę wszystkich wykorzystać, a szkoda by było. Najwyżej się dokupi, teraz pełno wszędzie wszystkiego.
Teraz pomału trzeba będzie się rozglądać za resztą wyprawki bo oprócz ciuszków praktycznie nic nie mam.

Paluszek jakoś przeczekacie u rodziców, potem na swoje:-) jeszcze będziecie musieli remont robić? zdążycie się wprowadzić zanim dzidziuś się urodzi?

Digitalis pewnie że idź na L4, czas odpocząć:tak: eee tam sama w domu, my jesteśmy, będziesz z nami duuuużo gadać:-) mi też wszyscy mówią że na 6 miesiąc to mam maleńki ten brzuch. Może jeszcze wyskoczy do przodu chociaż wolałabym żeby nie był za dużo bo obawiam się rozstępów:baffled: na piersiach juz mam:angry:

reklama
w koncu lodowka umyta:p teraz tylko pranie....

mi tez sie juz znudzilo siedzenie w domu... tym bardziej, ze ja tutaj nikogo nie mam 5siostry, mamy), wiec nie ma gdzie wyjsc:/ codziennie robie sobie spacerek, bo idzie oszalec w tak samej ;) a dzsiaj maz mnie uziemil w domu od 10-16, czyli caly dzien :/ ma mu przyjsc dysk i musze czekac! ide w koncu sniadanie sobie zrobic...

Witam ciepło w ten zimny dzień:-).
W końcu i mnie dopadła bezsenność do tego ciężko przyjąć wygodną pozycję przez brzuch,ale co zrobić..
a jak by tego było mało od wczoraj boli mnie głowa:-(.

Witam,

Ależ dziś zimmo, jak wieszałam pranie na balkonie to myślałam, że mi palce skostnieją.

trina- chyba się daje kwiatki, moim zdaniem. Moja koleżanka- przedszkolanka dostała:)

A ja mam zamiar wystawiać na allegro ciuszki po Danielku, jakoś nijak nie mogę się do tego zabrać bo ciągle coś.

Witam :)
Ja od 2 dni jestem bez laptopa, podobno to ja go popsulam :p i taraz mam komorkowa wersje forum, ale to nie to samo :(
Na szczescie jutro odzyskamy juz nasz sprzet i bede mogla kozystac z forum narmalnie, bo ta wersja jest bardzo okrojona.

Pogoda straszna, a ja nawet wyjsc nie mam jak bo nadal kurtki nie znalazlam zadnej.

Mala od kilku dni strasznie rozrabia i kopie mnie we wszystkich kierunkach :)

dzień dobry, ja dziś budziłąm sie co pół godziny, moze co godzinke, siku... masakra :( ale raniutko synek obudził mnie cudownymi kopniakami, jak ja się cieszę ze jestem w tej ciaży :):)

Ja wręcz przeciwnie wyspałam się jak nigdy. tego mi było trzeba. Dzisiaj tylko do 20 w pracy więc humorek też lepszy. A mężuś w niedzielkę idzie na nadgodziny więc nadrobię cały tydzień na forum i pogrzebie się nalicytacjach może i ja coś fajnego trafię.Miłego dnia dziewczyny :-)

Moja nocka też nie była za ciekawa... poszłam spać około 0:00, a o 2ej się obudziłam i już spać nie mogłam. Ból głowy nie dawał zasnąć. Wzięłam Apap i przeszło - położyłam się ok. 3ej i potem znów o 5tej, a potem o 6:40 się obudziałam. A o 7mej wstaliśmy wszyscy. Tak mi się wstać nie chciało no ale trzeba było. Małego do przedszkola zaprowadzić.

Teraz siedzę w domku, a mąż poszedł po synka... fajnie, że teraz mnie tak czasem wyręcza ;) bardzo mi się to podoba hehe.

Z innej beczki zastanawiam się nad urodzinami synka. 23.10 kończy 5 lat. Troszkę u Nas krucho z kasą - ale Kuba tak bardzo chce urodzinki. Może coś uda się tanio wymyślić ;) Oby bo on bardzo na to liczy !
Przyszły weekend cały imprezowy będzie. W sobotę dzieciaczki, a w niedzielę rodzinka ;) już bym chciała aby było po hehe, ciekawe jak zniosę ten hałas :p

Zmykam zjeść zupkę - dzisiaj pomidorowa z ryżem.

Suzi - trzymam mocno kciuki.
Dee - jak byłaś na marywilskiej, patrzyłaś może na ręczniki za kapturkiem w jakich są cenach? Pytam bo mam zamiar tam kupić ;)

hejka
widzę, że jednak większością głosów zostało ustalone, że zostajemy na otwartym, jedyne co u mnie za tym przemawia, to te suwaczki i to jedyne co !! ja bym bardziej wolała pisać o wszystkim na zamkniętym, trudno tak mam, ale jak same pisałyście 350 osób nas czyta a udziela się z 50 zarejestrowanych, coż najwyżej będę pisała tylko o pierdołach :-p
a więc byłam dziś z mamą i siostrą na zakupach, kupiłam sobie w końcu kozaki, bo już 3 dni za nimi łaziłam
synek miał dziś bal pani jesieni, wczoraj całe popołudnie siedziałam i robiłam mu kapelusz z naklejanymi liści i przyszywałam liście i żołędzie na koszulkę; dla pań przedszkolanek mieliśmy ptasie mleczko
dziś mamy 7 rocznice ślubu cywilnego, ale mąż mnie tak wkurzył, że nie mam ochoty z nim rozmawiać:wściekła/y:

reklama
Dziewczynki ale mam dziś apetyt!!! Tyle już zjadłam w ciągu całego dnia że aż to nienormalne i wcale nie czuje się jakoś przesadnie pełna:):) A waga ciągle w górę idzie:( Ale to może po tej glukozie.Bo zazwyczaj więcej teraz jem jak w ciąży jestem ale tyle co dziś to już przesada a jakoś powstrzymać się nie mogę...ech...

Do góry