reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

wiecie co CHCIAŁAM WAM SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ ŻE JESTEŚCIE :)
już piszę dlaczego...
od piatku miałam doła, bo czułam dziecko, a potem cisza, od wczoraj znów czuję, ale właśnie na leżąco, i gdyby nie Wy, nie wiedziałabym że to normalne, a ja już siedziałam, ryczałam, a nie miałam odwagi jechać na izbę na usg. jednak po co tak panikować, nic się ze mną nie dzieje, a jestem tak przebadana, ze ani moja zadna choroba, ani żadne zapalenie, bakteria, cokolwiek nie moze wpłynąć na dziecko
DZIĘKUJĘ

Dziewczyny, które będą miały cc, nie bójmy się
dziewczyny, które pobolewa podbrzusze, jak czytam, trzeba troszkę odpoczywać i będzie dobrze

przypominam że od 20 tc jest ryzyko nadciśnienia indukowanego ciążą, co niesie złe konsekwencje, jak się nie leczy, pomierzcie ciśnienie

Ostatnia edycja:
reklama
Krisowa...hehe kochana jesteś...rozumiem Twoje obawy...ale będzie good dzidek jak zacznie kopać to potem już będzie normalka
Agatulka..ja tez żrę..nie jem czasami...ale waga jakoś drastycznie nie rośnie...

Krisowa, ja pamiętam, codziennie mierzę:) ja tez miałam tak niedawno, że nie czułam maluszka, tylko u mnie to były 4 dni... bałam się okropnie, ale teraz znowu poczułam, tyle, że teraz same "górki" czuję, i rzadko takie pykanie, ale jednak jest, to uspokaja:)

ja po prostu mam w głowie poprzednią stretę i mimo ze byłą na etapie wczesnym a starania trwały wiele lat, obawy mam w głowie wciąż, do tego genetyka mnie dobiła i mimo ze wiem ze moje dziecko jest zdrowe (tzn nie ma ZD,ZT,ZP) to boję się :(

Czesc Dziewuszki!
Krisowa no po to mamy forum. Bo kto tak zrozumie babe w ciazy jak nie druga baba w ciazy.:-)
Dzisiaj znowu pada i M czeka na telefon czy do roboty pojdzie. Jeden dzien siedzenia chyba wystarczy.
Zaczelam przegladac kolorystyke dla chlopcow, powoli mi sie ksztaltuje jak jego pokoj urzadzic no i jak bede wiedziala kolory moge zaczac sie rozgladac za posciela, chustawkmai, wozkami, lezaczkami i innymi bajerami.
Ale wiekszosc zakupow chyba porobie w grudniu/styczniu, jak juz w domu bede siedziec.
Na razie sie nie zapowiada zebym cokolwiek dostala od klientek (wiekszosc ma male dziewczynki :-() wiec wszystko bede musiala kupic od poczatku.
Na razie dostalam torbe ciuchow ciazowych ale jeszcze wszystko za duze. Kupilam sobie wczesniej 2 pary rybaczek bo do pracy musialm miec a ostatnio szlismy na imprezke i kupilam sobie bluzke. Zastanawiam sie jeszcze nad dzinsami bo w moje sie mieszcze ale tylko biodrowki a przymierzalam w sklepie i te ciazowki to jednak mieciuskie sa i na brzuszku nic nie opinaja.
Jejku ide do roboty bo jak ja sie rozpisze...

reklama
Suzi86 tak jak inne laseczki mowia wyzycaj potrochu ,ja tez tak robie ,zazdroszcze wam tych ciucheksow u nas w angli sa beznadziejne:(
Isia gratuluje zdania prawka:):):)
Deesuper ze plamien nie ma i super ze dzidek kopie fojowe uczucie nie?
Trina79a z dziecmi to trzeba miec oczy dookola glowy hehehhehehe dobrze ze sie znalazl buziakiiii
A ja dzis mialam taki fany dzionek rano wstalam zjadlam dwie kanapeczki,zaraz potem polecialam do kolezanki na kawusie i deserek apropo mojej kolezanki termin ma na 5 pazdziernika dokladnie za tydzieni juz ma taki superowy brzusio a maly tak ja kopie ze szok,wrocilam do domciu i zrobilam rybe po grecku bardzo pysznaaaaaaaa no i teraz chill out w domciu

Do góry