reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

hej

Mama Niki..tak mają pasję..razem z ojcem jeżdżą na starych motocyklach takich minium 50 lat..pewnie, remontują je dokopują nowe... podejrzewam, że za kilka lat przesiadą sie na crossy synowie a mąż na choppery, ja tez czasami jeżdziłam z nimi na zloty, teraz nie che mi się, quadem czasem pojadę bo to takie wielkie i wygodne heheh.

reklama
Heeej

Wczoraj od siostry G dostaliśmy 2 pudła ciuszków dla dzidzi. Trochę tych najmniejszych, trochę takich od rozmiaru 68-74. Niektóre troszkę przyniszczone bo po 2 dzieci ale ogólnie bardzo dobry stan. Dokupię tylko kilka par śpioszków i body z długim rękawkiem.

betibeti gratulacje dla synka:-) pewnie zadowolony z siebie a Wy dumni:tak:

dziewczynki :( moj uplaw zmienil sie na kolor brazowy :( dzwonilam do gin, kazala sie oszczedzac i jak nie minie to mam jechac na izbe przyjec i w czw sie u niej pokazac. boje sie, ze cos jest nie tak :(

Dee_ ja nie mam takiego problemu jak ty , ale u mnie taki upław pojawił się parę razy jednorazowo. Moja ginekolog powiedziała że gdyby to było rodzaju krwawienia miesiączkowego to na tychmiast dzwonic lub jechac do szpitala, ewentualnie jeżeli plamienie brunatne pojawia się bezprzerwy. ja na twoim miejscu poczekała bym do wieczora jeżeli nic sie nie zmieni jedz do szpitala bo co masz w stresie zyc to w niczym ci nie pomaga. Trzymam kciuki i pisz jak tylko coś się będzie wyjaśniac. Buziaczki

Dee, może masz jednak niedoleczoną tą infekcję, ja też miałam brązowawe upławy i były związane nie z krwią, a właśnie z tą podłą bakterią S.agalactiae. Ja bym mimo wszystko na Twoim miejscu nalegała na wymaz z posiewem. Mi na zwykłym wymazie na czystość nic nie wyszło, na posiewie, wiedziałam już dokładnie co mam. Wzięłam antybiotyk i wszystko mi przeszło.

Zrób tak jak gin kazała i nie bój się :) pomyśl tylko jak ją podejść delikatnie w czwartek, żeby jednak na ten wymaz z posiewem Ci dała skierowanie

Dee Kochana znowu coś się u Ciebie dzieje...Munie dobrze pisze spokojnie, ale też warto zrobić ten wymaz z posiewem, bo tak możesz mieć przez kolejne miesiące...Poza tym ja naprawde na Twoim miejscu pomyślałabym o zwolnieniu...trzymaj sie ciepło i daj znać co i jak

Witam się poniedziałkowo:-)

łasna pogoda za oknem a my z Nicol jeszcze nawet nosa poza dom nie wyszczubiłyśmy.Mała poszła teraz spać ja czekam aż się ziemniaczki ugotują i też poleże bo coś strasznie mnie głowa od wczoraj boli,nawet wziełam apap choć nie mam pewności czy moge ale talk mi ból głowy daje popalić że niewytrzymałam.Zaraz napije się też melisy więc pewnie pomoże.POpołudniu mama wpadnie to bynajmniej troszke poleniu****e bo jak to babcia zabawy z wnuczką nie ma końca.

Rany jutro już wreszcie moja wyczekana wizyta u gin ,już się doczekać nie moge coś mi się ciągło teraz do tej wizyty no i najbardziej mnie cieszy że m wreszcie ze mną pojedzie.Oraz bardzo mnie ciekawi reakcja Nicol jak zobaczy na monitorze braciszka albo siostrzyczke:tak:

Betibeti-Też kiedyś zanim urodziła nam się córcia jeździłam z m na zloty,super imprezy bardzo mi się podobało,no a jakie maszyny :-)m czasem coś pobąkuje że chce kupić za 2lata motor jakiegoś Naked czy cuś .Mi osobiscie bardzo podobają się Harley Davidson:tak:no a potem choppery takowy motor można by mieć.Powiadasz kład no nieźle-widze że crazy mama z ciebie:-);-)ja niestety nie miałam przyjemności posmigania kładem,ale wszystko przedemną:-D

Dee-trzymam kciukasy ażeby wszystko było ok ,mam nadzieje że to nic poważnego trzymaj się i głowa dogóry bo napewno jest wszystko dobrze:tak:może poprostu to ta infekcja niedoloeczona.

Suzi-a no to Cię wzieło porządki robisz,mi by się też przydało szafy ogarnąć tyle że chęci brak.Zaniedługo jak uda nam się poznać płeć to będe musiała pofatygować się na strych i przejrzeć ubranka po Nicol co się przyda a co nie ale to już od płci maleństwa zależy.Najlepiej jakby się wszystko przydało :tak:

Nic uciekam bo ból głowy dokucza miłego dzionka dziewczynki:tak:

reklama
Dee od tych dolegliwości ciążowych to można ześwirować... ja w czwartek mam wizytę i mam nadzieję usłyszeć, że dzięki temu, że mocno się oszczędzałam i leżałam przez 3 tyg to szyjka mi się już nie skraca... jak dowiem się że mam coś nowego to chyba się popłaczę już u lekarza.:-(

Do góry