tak też powiedział gin: za mała ciąża żeby było coś widać.. już samo to że 31 dc beta malutka.. za 2 godziny się okaże czy beta wzrasta
jest też opcja że późno miałam owulację
No kochana widzę pozytywne myślenie...pięknie i oby do przodu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak też powiedział gin: za mała ciąża żeby było coś widać.. już samo to że 31 dc beta malutka.. za 2 godziny się okaże czy beta wzrasta
jest też opcja że późno miałam owulację
Paluszek chyba mamy tego samego lekarzana serduszko trzeba poczekać ok 2 tyg conajmniej jescze......lezec odpoczywac, nic nie dzwigać i nie chodzić po schodach - to jego głowne zalecenia Ogolnie nic nie wskazuje, żeby cos zle sie rozwijało, ale poki nie bedzie wiecej widac na usg to jeszcze nic nie mozna powedzieć...nie mam jeszcze karty ciązy... dopiero przy kolejne wizycie (mam nadzieje) Ciąza nadal zagrożona, ale wszystko jest na dobrej dordze