Susi86 duphaston pomaga
ja biorę go już 7 tygodni, krwiaczek "wypłynął" ze mnie. Dziś na wizycie pewnie się dowiem, czy mam go jeszcze brać. Gin mnie jednak uprzedzała, że raczej to dość długo potrwa.
Digitalis
woda z solą jest wstrętna. Ale jak pomaga, to najważniejsze
To moja mama podsunęła ten domowy sposób.
Dziewczynki, ja trochę już ochłonęłam po pretensjach kierowniczki. Każdy ze znajomych mi mówi, że nie miałam obowiązku mówić o ciąży na tak wczesnym etapie. W sumie jak nawet przyszli dziadkowie nie wiedzieli, to tym bardziej kierowniczka nie musiała wiedzieć. W pracy inne dziewczyny o dzidziusiu mówiły dopiero w czwartym miesiącu lub jak nie było jeszcze bardzo widać to później. Żal jest, że pretensje trafiły na mnie. Tym bardziej, że powiedziałam, że część dokumentów takich do opisywania można mi przynieść do domu. Via net nie mogę z domu pracować, ponieważ mamy specyficzny program finansowo-księgowy działający dla bezpieczeństwa tylko w budynkach mojej instytucji. Chciałam przychodzić do pracy na parę godzin raz w tygodniu, żeby ogarniać taką działkę, którą tylko ja robię i wprowadzać kogoś w swoje obowiązki, nauczyć mojej pracy. Teraz są tylko pretensje, trudno. Mój powiedział, że nie ma teraz opcji, żebym np poszła sama do mieszkania kierowniczki czy zanieść L4 do pracy, pójdzie wtedy ze mną. Widział, jak zaryczana przyszłam wtedy do domu i nie pozwoli mi się denerwować aż tak pracą. Kurcze dziewczyny, ja mam 22 dni urlopu za zeszły rok, cały z tego roku, bo nie chciałam wchodzić innym w paradę ze swoją nieobecnością i zawsze coś pilnego wypadało. Teraz wypadła mi ciąża i maluch jest najważniejszy. Zresztą nie wiadomo czy później bym dała radę zajść w ciążę, w końcu wiek robi swoje.
ja rosołek ugotowałam w piatek, bo wręcz MUSIAŁAM to zrobić.
W sobotę pojechaliśmy za Warszawę do znajomych poznanych przez mojego przez net, faceci grali w Ogame (taka gra strategiczna online, kosmos, statki, takie tam sprawy). Spotkaliśmy się w trzy rodziny. Bardzo miły to czas :-)
Mmona ja też idę dziś do lekarza
będzie dobrze.