reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
cześć dziewczyny:)

pisałam z Wami na początku, a potem zniknęłam:) ale mam nadzieję, że znów przyjmiecie mnie do swojego grona;P

termin mam na 2 lutego:)

czesc wszystkim. nie bylo mnie 2 dni ale juz Was nadrobilam.
kirsowa fajnie ze juz tego krwiaka masz za soba i dobre wyniki genetyczne.no i gratuluje chlopczyka.
geniusia wspolczuje Ci syutacji w pracy.moj pracodawca dowiedzial sie 2 dni temu, narazie zachowal sie w porzadku, ale jaka umowe dostane we wrzesniu to zobaczymy.moja ciaza nie jest im na reke bo mam m.in. zastepowac kolezanke.za to zachowanie kolezanek z pracy bylo rozne.powiem tyle ze troche nerwow mnie to kosztowalo.mam tylko nadzieje ze starczy mi sil do pracy do polowy stycznia.
mmona dzieki za przepis kulinarny.
dee ty to masz przekichane z tym brudzeniem.wtorek juz nie dlugo. moze w koncu cos sie u Ciebie wyjasni.ja juz tez czekam na szpilkach na wtorek. tak b. chce poznac plec i upewnic sie czy wszystko jest w porzadku. jak sie nie widzi dzidzi 4 tyg.to potem czlowiek zestresowany chodzi.

pochwalę się Wam, że od dwóch dni już czuję regularnie ruchy dziecka, albo kopniaczki, albo napiera mi na skóre i wychodzą takie małe guzki, które zaraz się chowają:) życzę wszystkim, aby jak najszybciej poczuć ruchy, bo jest to niesamowite:D w końcu w pełni czuję się w ciąży :D

oj dziewczyny dobe mnie nie było na forum i tyle zescie naskrobały??? ja sie tak nie bawie:-D kiedy ja to wszystko ogarne??? :-D az boje sie na urlop jechac;-) a poza tym milej niedzieli:-) ide robic rosołek- jak ktos ma ochote to zapraszam;-)

hej
ja też właśnie rosołek wcinam
biggrin.gif

po obiedzie idziemy do mojej mamy
wczoraj wróciliśmy od rodzinki, nadrabiałam ponad 12 stron, ale dałam radę
laugh.gif

zrobiłam też ciasto z colą, ale chyba coś mi nie poszło, bo środek mi się zapadł
unhappy.gif

Krisowa cieszę się z Twojego powrotu, a najbardziej z tego, że wszystko z Tobą i dzidzią ok
biggrin.gif
gratuluję Wam, że to wszystko dzielnie przetrwaliście :*
Geniusia mam nadzieję, że stres związany z pracą już minął?! Niestety coraz częściej jest tak, ze pracodawcy niesympatycznie reagują na wieści o ciąży, a potem się dziwią, czemu nie mówiłyśmy prędzej. No cóż, jak to Monico opisała jest po 50% winy między pracodawcą a pracownikiem, ja bym tu zrobiła inny podział procentowy, na korzyść pracownika, no ale to są moje odczucia, a pracodawca będzie i tak stał przy swoim!
Do dziewczyn z krwiakami, mam nadzieję, że niedługo wszystko ładnie się oczyści i nie będziecie się stresowały plamieniami.
Tak samo u innych kobitek żeby grzybki zniknęły i jakiekolwiek infekcje!
I co miałam jeszcze pisać, aaaa tak testujecie co do płci, że chyba zrobie sobie ten test z kapuchy:rofl2:
Aaa no i witam nowe LUTÓWKI:happy2:

reklama
W piatek upieklam ciasto czekoladowe z coca cola i wyszlo super! Bardzo dobre i latwe do zrobienia. Polecam :-)

Wracajac do tarczycy, u mnie hashimoto wykryto przypadkiem, podzas usg piersi. Lekarz zerknal na tarczyce i zauwazyl zmiany typowe dla hashimoto. Zrobilam badania na tarczyce i wyniki aTPO potwierdzily hashimoto, a tsh, ft3 i ft4 wskazywaly na niedoczynnosc. Gdyby nie to usg piersi pewnie do dzis bym nie wiedziala co mogloby byc tragiczne w skutkach dla ciazy, gdyz nie powinno sie dopuszczac do poziomu tsh poza granicami normy w trakcie ciazy.

Ja rowniez mam dzisiaj rosol! :-)

Do góry