krisowa
Fanka BB :)
susi, a mi sie wydaje ze bezglutenowe ciezej dostać jak te z glutenem, tylko znaleźć coś co pasuje do zupek, bez cukru t ocieżko a nie chce odciagac mleko... mleko z cyca, jedzonko osobno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heja
a tej marchewki nie mozna samemu zrobic jak tak ciezko dostac sama bez dodatkow?
fajnie ze na baseny juz smigacie ja to bardzo chce ale jeszcze sie wstydze rozebrac i to mnie powstrzymuje!
a Gabrys dzis zaczol obracac sie z plecow na brzuch! jak juz wyczail co i jak to non stpo sie kulal w ta i z powrotem!
jak czytam o waszych nockach ze cos sie popsulo bo dzieci zaczynaja sie budzic w nocy to ja nie wiem juz co o swoim lobuzie powiedziec!
moj Mlody nieszcze NIGDY nie przespal nocki albo nawet do 4 czy 5! zawsze jest okolo 24 pierwsza pobudka - cyc i spi - potem okolo 2 kolejna - cyc i spi - a potem okolo 4 i musze juz go wziac do lozka na cycu zasnie bo inaczej to godzina z zycia na usypianie go! juz nie wiem co mam zrobic zeby spal dluzej i jak naucyzc go yaszpiania w loyecyku a nie na rekach
moze jakies rady?