reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Dzień dobry :) dziś dobry dzień :cool2: teściowa w pracy od 10 do 18. Jeszcze jej nei widziałam, bo się z Kacperkiem Karmiliśmy, a potem dospaliśmy :-)

Muszę się zastanowić i proszę o radę. Teść ojojczy nad Kacprem i nie wiem, czy to tępić czy dać na luz. Robi coś takiego ojojojoj ojojoj Kacperku, drażni mnie to :zawstydzona/y: bym zakazała, ale jeśli to w rozwoju mowy nie przeszkadza, dam sobie wtedy spokój :tak: I w ogóle jak mówić do dziecka, żeby się mowa fajnie rozwijała. Jak z używaniem zdrobnień? Ja używam, ale poprawnie wymawiane, no i staram się mówić wyraźnie. Dziś np rano śpiewałam Panie Janie rożnymi tonami, z różnymi minami, a synuś słuchał :)

p.s. wczoraj zapomniałam napisać, mieliśmy usg przezciemiączkowe i wszystko jest super :-D

reklama
Hejka

Dziewczyny w rossmanie jest w promocji Płyn do kąpieli Babydreamcena: 7,99zł i Żel do kąpieli Babydream
cena: 7,99zł

Tylko tak się zastanawiam które z nich lepsze płyn czy żel:sorry:

8484.jpg

Liczba wyświetleń promocji: 18N

dostałam dzisiaj takie info i polecam dalej bo chyba sporo nas robi zakupy w Rossmanie a z kartą jest taniej:).

Rossnet > Rossne! > Karta Rossne

krisowa - to prawda, wielkie przezycie zwłaszcza, że to nasze pierwsze takie poważne występy bo w żłobku był piknik ale bez występów itd. za mali byli..teraz cały program przygotowali, takie wzruszające wierszyki i pioseneczki, że co chwile miałam ochotę ryczeć.....doczekasz się i Ty, zapewniam Cię, że do tego czasu czeka Cię wiele innych wzruszających momentów i trzeba się nimi cieszyć bo niestety dzieci za szybko wyrastają:).

Ostatnia edycja:
Geniusia - ja do mojego Gabryśka mówię bardzo różnie.Czasami wolno,wyraźnie i zrozumiale,a czasami szybko zdrobniale,śmiesznie...jak wyjdzie...Ale jeśli bym miała na każdym kroku upominać każdego żeby zwracał się "poprawnie" do małego to bym chyba zwariowała.:szok::szok::szok:Widzę jak moja rodzinka mówi do małego i też to różnie wygląda...ale ja nie zamierzam zwracać im uwagi...nie jest to dla mnie jakieś rażące, co innego jak już będzie starszy to wtedy raczej sami będą poprawnie mówić do niego...tym, bardziej że widzę jaką radość daje im mały.Może odpuść trochę...wyluzuj...
ale to tylko moje zdanie...i każdy ma prawo do własnego;-)

Arlij - ja też dziś dostałam takie info na maila.Już się zarejestrowałam a mojego m wysłałam do rossmana po tą kartę

Ostatnia edycja:
dziewczyny bez przesadyzmu, wydawanie odgłosów , przeciąganie "uuuuuuuuu" i oooooooo,,to super sprawa bo dziecko widzi mimikę i jak sie układają nasze usta...co innego niz seplenienie a "ti mój maluśki ciu ciu ciu, ślićńi jeśteś"...ble...

nagrałam miganie wierszyka Z Tito, mąz twierdzi ze nic nie widać..a ja swoje wiem..;)

https://picasaweb.google.com/mimicra/TitoOkruszki#5748606324784037346

Ta kąpiel noworodka fenomenalna, a przecież wystarczyłoby trochę chęci by takie kąpiele były w szpitalach na porządku dziennym.

Mitra Tito cały czas mnie zadziwia, szykuje mu się świetlana przyszłość

Właśnie dostałam chustę i tak się zastanawiam czy jej przed pierwszym użyciem nie wyprać by lepiej się układała. Lecę porwać lalkę Gosiakowi i będę ćwiczyć. Które wiązanie jest teraz najlepszej dla maluszka?

Ani83, pochwal sie, jaka masz chuste? ja wlasnie bede zamawiac, ale caly czas sie waham, ktora wybrac...
Mitra, Tito jest super! Ale sie smieje, kochany!:happy::eek:ta ostatnia buzka to od mojej Tosi ;) tez ogladala Tito, ale sie jej podobal :)

reklama
Do góry