Munie a czemu ciezki dzien Cie czeka jesli mozna spytac??
Fajnie macie ze mozecie sie spotkac.
Choc ja ostatnio nawet nie mam kiedy mieszkania sprzatnac porzadnie.Bo mnie nie ma.Dzisiaj bardzo malo Niunka moja spala,zobaczymy jak z nocka.Moze to zeby??bo sliny mamy w nadmiarze.Moja mala rodzenstwa nie ma ale za to w Ole wpatrzona jest.Dzisiaj Ola miala wielka chwile.Dziurki w uszkach robione, poniewaz chciala miec kolczyki jak mama, tlumaczylysmy jej juz od kilku dni, ze pani zrobi kropki, potem pik pik,bedzie troszke bolalo,ale beda kolczyki.Przy kropkach, Ola sie wyprostowala dumna,biedna myslala ze to juz.Przy pierwszym uchu placz,ale sie nie wiercila i druga tez sie udalo zrobic.Ale jaka radosc.Pani mowila nam ze najlepiej dziecku do pol roku zrobic, wiec powoli zaczynam sie nad tym zastanawiac.M jest zdecydowanie przeciw.
Cyska- mi dzisiaj mala nawet w spacerowce zaczela marudzic,ale wyciagnelam ja na 5 min porozgladala sie i wlozylam z powrotem, juz spokoj byl.Tylko ze wozek pchala moja mama,ale juz i sie zdarzylo samej dziecko niesc i pchac wozek, wtedy daje mala przed siebie, podpieram jedna reka, pupke daje na porecz z wozka i jade,baaaaaaaaaaaardzo powoli.
Ale jak takie sytuacje sie beda powtarzac to jak dziewczyny pisza zainwestuje w chuste,tylko wtedy znow wam o te chusty zadam pytania, bo jak byl ich temat to myslalam ze sie nie zdecyduje bo bede sie bala czy dobrze zawiazalam.
Co do galwaygirl- napewno u niej wszystko ok.Bedzie zadowolona ze o niej pamietamy
O bliznak sie martwie i to juz bardzo....
ja to na fb jestem ,ale jakos malo rozgarnieta w nim jestem, ale jestem za.