reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
ooo fajnie :) a gdzie Twoj tato mieszka? Ja bylam miesiac temu u okulisty, bo juz zaczelam sie martwic. okazalo sie, ze zdrowe oczy, poza mala krotkowzrocznoscia, ale to mam od dawna. zaszalalam i kupilam sobie nowe okulary, od razu poczulam sie bardziej sexy, hihi

widze, ze jestes z podkarpackiego, ja tez :tak:

Czesc Dziewuszki!
magdabb mi sie wzrok w pierwszych ciazach pogorszyl z -5 do -8, pozniej mialam Lasik robiony i juz jest OK. Chociaz mam okulary do jazdy nocnej.
Sencilla piekne masz coreczki. Pomiedzy moimi starszakami jest 22 miesiace roznicy ale celowalismy na mniej. Ja zawsze chcialam miec jedno dziecko zaraz po drugim a najlepiej blizniaki.
Kurcze ja chyba kiedys na zawal padne z tych nerwow. Laska sobie wczoraj o 21 zadzwonila, ze ona chora jest i nie przyjdzie do pracy.
Pol nocy spac nie moglam, kombinowalam co tu zrobic. Na szczescie od razu dalam ogloszenie na internecie i dzisiaj rano mialam 10 kandydatek (jeszcze teraz odpowiadaja). Na razie nie bede zapeszac ale laska jak wpadla na domek to az jej furczalo w rekach i wie co robi. Tez urodzila dzidzie 2 mies. temu. Tylko niestety ale droga jest ale w tym momencie nie mam wyjscia.
Jeszcze kurcze brzuch mnie boli albo z nerwow albo jak na okres. Nie jestem pewna bo juz 15 mies. nie mialam i zapomnialam normalnie jak to jest.
Z tym chrztem mam po prostu urwanie glowy.
Fajnie, ze w domu wychodzi 60% taniej ale ile sie trzeba narobic i naglowic chyba najbardziej.
Najwiekszy problem mam z namiotem bo nie dosc, ze to cholerstwo drogie to jeszcze sa albo takie na linki ale to musi na trawie stac a te na stelazu moga stac na patio ale kosztuje $350 za wynajecie plus jeszcze przywoz bo oni sami musza to ustawic.
No i zaraz bede wydzwaniac po wypozyczalniach i szukac czegos tanszego.
Polowa ludzi tez mi jeszcze nie odpowiedziala a ja kurcze wynajmuje wszystko na sztuki.
Na szczescie ubiory mamy w pelni skompletowane.
Dostalam tez kupon na 20% znizki na rzeczy na przyjecia wiec jade dzisiaj kupic wszystko.
Jednak zdecydowalam sie na normalne sztucce ale plastikowe talerze bo kazdy bedzie po pare bral.
No i w tej mojej grupie biznesowej jest gosciu co ma rozne dekoracje z balonow i wczoraj zajrzalam i bardzo fajne sa i mialam tylko w rogach postawic po wiazce balonow ale mi sie spodobaly takie krzyzyki na trawnik albo na stoly.

On jest w amsterdamie. A tak dokladnie jakos 40-50 km od st. Woli :p a st. Wole jakies kilka lat wstecz odwiedzalam przynajmniej raz w miesiacu ( wizyty u ortodonty). Ja odwiedze okuliste w pl i zobaczymy co powie...

Munie - tych podobno teraz wielorazowych sie nie zapiera i nie prasuje. To nie tetra tylko mikropolar, bambus, konopie.
Isia - ten duzy krzyzyk jest bardzo ladny, ale te male kojarza mi sie zupelnie niereligijnie :laugh2:

Ostatnia edycja:
magdabb, mieszkamy w holandii od 5 lat. Gdzie pracuje Twoj tato, jesli moge spytac? moze cos kojarze?

reklama
Do góry