wqrzylam sie odpisalma juz czesci z was i zamknelam okno odpowiedzi!!!!!!!!!!
Pluszaacze- dziekuje, ale to sa juz koncowki usmieszkow,bo moj aparat dlugo mysli,spr zdjecia od siostry i jeszcze cos wrzuce.Mam nadzieje ze szybko cos znajdziecie w odpowiednim stanie.Mnie tez wzrusza tym moj maz.
Tynka-mialam bardzo podobny tort, byl smoczek, bucik, i kwiatuszki jak u Ciebie tylko troszke wiecej,chyba.No i rozowe wszytsko.
Krisowa ja na 11 osob mialam ok 1,5kg tortu.Dwa kawalki zostaly.
B;air,Arlij super ten palak,Aniela napewno sie bedzie bawic, ja maty nie uzywam.
Suzi- sto lat!!!!
Ani- u mnie byla polozna krotko po urodzeniu, mala miala chyba 4 tyg.Miala jeszcze przyjsc ,ale juz sie nie pojawila i nei dzwonila.
Antila- to zdrowka dla satrszaka!!
Cyska- u mniie tez slinotok, raczki na zmiane w buzi, zabawki powoli juz tez laduje.Standardowo nasze tez
Isia- to dalej podtrzymuje, prosze nie opowiadac, oprocz gotowych na wszystko pozostalych pozycji nei kojarze.
Co do kosciola, moja spala najpierw wozku, pozniej musielismy ja na wprowadzenie wyciagnac too salej spala u m na rekach.Przy przebudzeniu troszke poplakala.No i musiala byc u nas na rekach w pozycji na siedzaca bo lezacej nie toleruje juz.Przy wodzie tylko sie troszke zbulwersowala i spojrzala na ksiedza.Jak zadawal nam pytania to z nami odpowiadala
wiec dalismy rade.
Dzisiaj znowu na basenie bylismy,mloda juz jest po kapieli i przy butelasi padla i spi.Chrzesnica basenem zachwycona, dopoki jej sztuczna fala nie nakryla,ale nie plakala tylko juz ten basen omijala,bo fala.Pozniej bylismy na gofrach w prak i byly jak to ona mowi"przepyszne".Teraz padnieta jestema,ale jeszcze pranie powiesic i przelewy wkoncu porobic.