krisowa
Fanka BB :)
a macie tak ze jak zjecie coś na co do konca nie macie ochocty to robi wam si e po jedzonku niedobrze?? ja ostatnio zładłam tak zupe jarzynową bo niby zdrowa, nie poszła mi na zdrowie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tam mam na wszystko ochote, nawet ostatnio zaczeło smakowac mi mleko:-) gdzie przed ciaza na sam widok mleka wymiotowałam:-)a macie tak ze jak zjecie coś na co do konca nie macie ochocty to robi wam si e po jedzonku niedobrze?? ja ostatnio zładłam tak zupe jarzynową bo niby zdrowa, nie poszła mi na zdrowie
*AGATKA* ja dostalam informacje, ze brakuje go w hurtowniach, naczytałąm sie na forach ze jest wycofane bo powoduje za duzy wzrost dzieci w życiu płodowym, ech... nie czytam juz tego, mój lekarz dał mi 14 tabletek, bo pewnie dostał od przedtawiciela, uznaje to za dobre witaminy,a le jak mu powiedzialam ze nie ma tego nigdzie, to kazał wziac inny zestaw... biorę prenetal complex z imbirem na mdłości