Antila ja po prostu jestem bardzo zdeterminowana. Przy Kevinie mialam porod wywolywany i wiem juz co to za cholerstwo. Czekam wlasnie na moich jak wroca ze szkoly i sie zbieramy na spacer poki sloneczko swieci.
Dzisiaj u nas tak cieplutko, ze okna pootwieralam normalnie.
betibeti no czekalam na dzisiejsza dawke smiechu!:-)
Ja jestem wierna Pampersom, raz sie pokusilam o inne bo niby tansze i wyrzucilam to w cholercie i kupilam pampki.
Jejku jak ja chodze i zre dzisiaj. Normalnie za cala ciaze.
A i nie polezalam dzisiaj bo jak juz mi bol brzucha przeszedl to od razu skoczylam do sprzatania, prania, prasowania, pakowania. A jak sie zmecze to robie listy. Juz kazdy wie co ma robic/spakowac jutro, normalnie jak w wojsku.
I kurcze mi jeszcze gosciu z wycena zadzwonil, na szczescie sam jedzie w jakas podroz sluzbowa i moze poczekac do nastepnego tygodnia.
A i moje podanie zostalo wczoraj rozpatrzone i taki mamy kacik dla miciupisia:
Dzisiaj u nas tak cieplutko, ze okna pootwieralam normalnie.
betibeti no czekalam na dzisiejsza dawke smiechu!:-)
Ja jestem wierna Pampersom, raz sie pokusilam o inne bo niby tansze i wyrzucilam to w cholercie i kupilam pampki.
Jejku jak ja chodze i zre dzisiaj. Normalnie za cala ciaze.
A i nie polezalam dzisiaj bo jak juz mi bol brzucha przeszedl to od razu skoczylam do sprzatania, prania, prasowania, pakowania. A jak sie zmecze to robie listy. Juz kazdy wie co ma robic/spakowac jutro, normalnie jak w wojsku.
I kurcze mi jeszcze gosciu z wycena zadzwonil, na szczescie sam jedzie w jakas podroz sluzbowa i moze poczekac do nastepnego tygodnia.
A i moje podanie zostalo wczoraj rozpatrzone i taki mamy kacik dla miciupisia: