betty_jurek
Zaciekawiona BB
a po co Ci tyle krwi zabrali ? dzielna jesteś ja bym juz leżała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na NFZ wątpię by mi zrobili te badania bo nie skończyłam 35 lat a chyba dopiero wtedy są refundowane. Dowiem się może w Lux Med bo mam pakiet vipowski i może obejmuje te badania.mama stacha nie mam pojęcia ile te badania krwi kosztują bo też mam na firmę. Robię w diagnostyce zawsze i gdybym tam przy okazji była to ci sprawdzę jaka cena. Albo sobie zadzwoń do laboratorium i zapytaj. Ale może to nie być tanie....a już wiesz, że gin nie zrobi ci tego na nfz?
Na NFZ wątpię by mi zrobili te badania bo nie skończyłam 35 lat a chyba dopiero wtedy są refundowane. Dowiem się może w Lux Med bo mam pakiet vipowski i może obejmuje te badania.