reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Verita rozmawiałam z adminem Jankiem i nie potrafi mi pomóc, ponoć to wina mojej przeglądarki.niestety ja sie na tym nie znam i póki co musi tak zostać.Będę mniej pisać, będziesz mieć mniej roboty.wiem jakie to jest wkurzające.

reklama
jestem
Kerna pytalas jakiś czas temu o fasolke ,ja mroze zawsze,czesc siekam na mniejsze kawałki i mam już gotowa do zupki wielowarzywnej a czesc mroze w calosci bo uwielbiamy fasolke szparagowa z bulka tarta
Sylwia9 ja bym poszla na wizyte dzisiaj ,jak czujesz ze jesteś zmeczona i nie dajesz rade w pracy tym bardziej,zreszta sama piszesz ze w pracy już gadaja

ja zrobiłam salatke grecka i opadłam z sil, no ale umylam okna dzisiaj ,pranie powiesiłam i może jeszcze poprasuje

jejciu dziewczyny jak strasznie mnie dzis głowa boli ,masakra jakas :no:

Sylwia daj troche tej sałatki :-p

moja suknia wisi w szafie od ponad 4 lat , jakos szkoda mi ja sprzedac a i tak milionow na niej nie zarobie wiec niech sobie wisi:-p

Ostatnia edycja:
monila i mnie dziś głowa rypie cały dzień nawet kawkę wypiłam, bo myślałam,że ciśnienie, ale nie pomogło, zaraz mykam do domu, jeść i spać.
Wczoraj kupiłam poduszkę relaksacyjną w biedronce i działa :) położyłam się na chwilę w dzień i przespałam 2 h, barrdzooo relaksuje

widzę a raczej czytam że nie jestem sama z dzisiejszym samopoczuciem. Czy Wy też tak macie że jak tak szybciej "zerwiecie się z łóżka" to za boli Was podbrzusze?

Sylwia9 ja też mam problem z tymi cholernymi żyłami, mam troche omdleć za sobą i za każdym razem ktoś musi ze mną jechać bo słabizna jestem. Ale dałam rade, ty też dasz, powodzenia.

Sylwia 7 tak po prostu mrozisz czy blanszujesz ?
Sylwia 9 oj tak. W czasie ciąży musimy ruszać sie wolniej. jeszcze zdarza mi się zerwać i kończy się to dotkliwym bólem. Wczoraj nie mogłam z auta wyjść przez to.

dostałam skierowanie do szpitala, lekarz na razie nic nie mówi, dziś nie było miejsca, jutro mam przyjść na 7h na Izbę Przyjęć, pozdrawiam

reklama
wio.lub trzymam za ciebie z calych sil.

hej dziewczyny ja dzisiaj slaba, ciśnienie mam 90/60/96 tętno zapieprza i glowa mnie boli, hmmmm....mam tyle okien do umycia, ale po ostatnich wojażach zaczelam plamic i gin ktegorycznie zabronil :no:i wkurzam się, bo babka owszem przyjdzie umyc mi okna ,ale liczy sobie 20 zl za jedno a ja mam 10 :wściekła/y:. No trudno, zawsze wszystko sama robiłam a teraz musze liczyc na kogos.

U mnie piekna pogoda,mwczoraj spiekłam sobie nos, wcale tego nie czując, będzie skora zlazic. Mam pytanie do was, czy wam tez się macica napręża i kurczy???ja nagle czuje taka twarda kulke wielkości małego jabłka, biore wtedy nospe, ale dziwne uczucie, z corcia tak miałam grubo po 15 tc, ale wiadomo kazda ciaza inna.

Do góry