reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

czesc
co do karmieniaja podobnie jak Kerna adlam wszystko ,oczywiście na początku odrobine żeby zobaczyć czy maly dobrze reaguje a jak było ok to już jadlam wszystko
co do picia ja jak karmiłam pilam ogromne ilości wody ale tutaj kazda sama stwierdzi czy musi pic czy nie ale nic na sile
Eve 82 ten syrop tez brałam jak ostatnio bolało mnie gardlo,bez obaw weź tez paracetamol jeżeli masz mocnetemp ,mój gin mowi ze grozniejsza wysoka temp niż paracetamol i jeżeli nie przejdzie za kilka dni poszłabym do lekarza sprawdzić czy na pewno jest ok

reklama
Heyka ale ten czas leci, u mnie wszystko ok, pracuje, w pracy jeszcze ciagle nikt nic nie wie. Przytyłam ok 1,5 kg, czuję sie na prawdę świetnie. 30 lipca mam to badanie prenatalne, strasznie sie boję, pozniej jeszcze 2 tyg. czeka sie na wynik Pappa, no chyba będzie dobrze.
Kingunia, a Twoj ex wie ze jestes w drugiej ciązy? No to jego dziecko?> Przepraszam, ze pytam, ale jesli on zostawil Ciebie w takim stanie to kurcze, faceci to jakas podla rasa.

witam :)
jakoś nie miałam weny w weekend pisać
kasieczek mam nadzieję, że już ci się polepszyło??
marcelka a kiedy robisz badanie krwi?? w ten sam dzień co USG??
eve niestety nie znam żadnych inny sposobów niż te które dziewczyny opisały
ajentka udanego wypoczynku
miłego poniedziałku

Jane ja jestem zarejestrowana do poradni matczyno -płodowej - i prawde mowic nic mi nie powiedzieli co i jak, ale badanie bedzie w szpitalu, tam gdze bede rodzila, wiec pewnie za jednym zamachem zrobia usg i pobiora krew.

Witam i Ja,

Dziękuje za odpowiedzi, jak czytam na tych stronach poświęconych ciąży to na każdej piszą co innego z tą wodą.. ale faktycznie nie będę zmuszała się na siłę bo to bez sensu.

A mnie śnią się jakieś głupoty, do tego czasem czuje jak jeszcze pobolewa mnie to podbrzusze i tak z rana to wcale nie mam ochoty na jedzenie... ;-)

Witam po weekendzie:)

cały weekend miałam gości i cały weekend szaleństwo na plaży..wykańczające.
Bratanki szalały, nawet do morza weszłam :-D
Muszę jeszcze dzisiaj was nadrobić :-)

Dzięki dziewczyny za rady :)
Leczę się od rana imbirem, miodem, czosnkiem. płucze gardło szałwią. Zakupie ten syropek tez.
Niestety zdarłam już rano gardło na kłótnię z mężem, wiec wesoło mam :(
Pokłócilismy się z mężem wiec humor nie dopisuje. Płakać się chce! :( Czy oni nie rozumieją że nam się nie można denerwowac!!!!! :( humor wisielczy mam :(

reklama
Do góry