reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Eve mysle ze oni nie sa swiadomi zmian jakie zachodzą w nas,tz cos tam słyszeli o hormonach ale inaczej na sucho a inaczej jak się tego doswiadcza,moj maz czasami tez mnie zaskakuje i to nie milo,nic trzeba przetrzymać

ja dzisiaj zrobiłam sobie liste rzeczy które potrzebuje z apteki a które mogą już sobie lezec i po wyplacie zrobie zakupy

no i musze pochwalić meza ,bo zmobilizowal się i od przyszłego tygodnia maluje nasze mini mieszkanko co by było czyste jak urodzi się 2 dzidzia

Ostatnia edycja:
reklama
Ja również witam po weekendzie.

Wczoraj spędziliśmy calutki dzień nad morzem. Super było.
Oczywiście mam teraz swój nieodłączny parasol plażowy a i tak się nieźle opaliłam.

Dzisiaj za to sprzedaję swoją suknię ślubną. Cieszę się, bo kasa się przyda, a suknia
w szafie tylko marnieje.

Dzisiaj ma być bardzo upalnie. Już teraz jest moc!

BB_Anna parasol plażowy to teraz też moja przyjaciółka na plaży :-) ale chociaż głowa nie boli od słońca a w wodzie też się troszkę opaliłam.

haha nasza parasolka to tez nasz przyjaciolka ale od 3 lat jak bylam w ciąży a potem byla dla Szymka teraz musimy się nia dzielic:-)

a ja jestem mega zadowolana bo sprawdziłam i te badania które zlecil mi mój gin mam w pakiecie Medicovera (bez skierowan od gina) i zaoszczedze teoszke kaski

Witam w piękne poniedziałkowe przedpołudnie. A jak sie kobietki czujecie, czy ciąża was cieszy?
ja ostatnio takie poddenerwowanie czuję, bo rodzina do ślubu namawia, a mi się wcale nie śpieszy, bo chce aby to była moja decyzja, a nie rodziny. może któraś z was musiała się zmierzyć z taką presją i macie jakieś solidene argumenty, bo moje się wyczerpują

Ja od piątku - od ostatniego USG chodzę kilka centymetrów nad ziemią :)
Nie dość że wiem że wszystko w porządeczku z dzidzią to jeszcze czuję się
jeszcze lepiej fizycznie. Wraca mi energia życiowa, mam zapał do działania, mam dobry humor.
Czuję się tak błogo i cudownie!
To chyba prawda o tym co mówią, że po 12 tygodniu zaczyna się najlepszy czas ciąży!

BB_Anna mi się wydaje że po USG genetycznym kończącym się dobrymi wiadomościami zaczyna się najlepszy czas ciąży :-D ja mam dopiero 1 sierpnia i już nie mogę się oczekać, mam mieszane uczucia-podekscytowanie, obawy, strach. Ja po ostatnim USG byłam przeszczęśliwa ale jak teraz okaże się że jest genetycznie zdrowe to będę skakać do nieba :) pewnie nie stresowałabym się tak gdyby nie to że taty brat miał zespół Downa i babcia urodziła go w wieku 21 lat. Ale myślę że to chyba się nie dziedziczy. Musi być dobrze:tak:

reklama
Witam dziewczyny poweekendowo :-D Dzisiaj rano byłam oddać krew, zabrali mi 3fiolki :confused: ale nie zemdlałam :-) Za to teraz sie czuje jakby mnie tir rozjechał kompletnie wykończona. Jutro mam wizyte i sie doczekać nie umie a jednocześnie troche sie boje ;/
Na choróbsko jak byłam w wczesnej ciąży to mi przepisali hasco-sept w spreju i drosetux kobita powiedziała że na gorączke moge brać apap bo to też zbija. Kończe I trymest :D

Ostatnia edycja:
Do góry