reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Eve mysle ze oni nie sa swiadomi zmian jakie zachodzą w nas,tz cos tam słyszeli o hormonach ale inaczej na sucho a inaczej jak się tego doswiadcza,moj maz czasami tez mnie zaskakuje i to nie milo,nic trzeba przetrzymać

ja dzisiaj zrobiłam sobie liste rzeczy które potrzebuje z apteki a które mogą już sobie lezec i po wyplacie zrobie zakupy

no i musze pochwalić meza ,bo zmobilizowal się i od przyszłego tygodnia maluje nasze mini mieszkanko co by było czyste jak urodzi się 2 dzidzia

Ostatnia edycja:
reklama
Ja również witam po weekendzie.

Wczoraj spędziliśmy calutki dzień nad morzem. Super było.
Oczywiście mam teraz swój nieodłączny parasol plażowy a i tak się nieźle opaliłam.

Dzisiaj za to sprzedaję swoją suknię ślubną. Cieszę się, bo kasa się przyda, a suknia
w szafie tylko marnieje.

Dzisiaj ma być bardzo upalnie. Już teraz jest moc!

BB_Anna parasol plażowy to teraz też moja przyjaciółka na plaży :-) ale chociaż głowa nie boli od słońca a w wodzie też się troszkę opaliłam.

haha nasza parasolka to tez nasz przyjaciolka ale od 3 lat jak bylam w ciąży a potem byla dla Szymka teraz musimy się nia dzielic:-)

a ja jestem mega zadowolana bo sprawdziłam i te badania które zlecil mi mój gin mam w pakiecie Medicovera (bez skierowan od gina) i zaoszczedze teoszke kaski

Witam w piękne poniedziałkowe przedpołudnie. A jak sie kobietki czujecie, czy ciąża was cieszy?
ja ostatnio takie poddenerwowanie czuję, bo rodzina do ślubu namawia, a mi się wcale nie śpieszy, bo chce aby to była moja decyzja, a nie rodziny. może któraś z was musiała się zmierzyć z taką presją i macie jakieś solidene argumenty, bo moje się wyczerpują

Ja od piątku - od ostatniego USG chodzę kilka centymetrów nad ziemią :)
Nie dość że wiem że wszystko w porządeczku z dzidzią to jeszcze czuję się
jeszcze lepiej fizycznie. Wraca mi energia życiowa, mam zapał do działania, mam dobry humor.
Czuję się tak błogo i cudownie!
To chyba prawda o tym co mówią, że po 12 tygodniu zaczyna się najlepszy czas ciąży!

BB_Anna mi się wydaje że po USG genetycznym kończącym się dobrymi wiadomościami zaczyna się najlepszy czas ciąży :-D ja mam dopiero 1 sierpnia i już nie mogę się oczekać, mam mieszane uczucia-podekscytowanie, obawy, strach. Ja po ostatnim USG byłam przeszczęśliwa ale jak teraz okaże się że jest genetycznie zdrowe to będę skakać do nieba :) pewnie nie stresowałabym się tak gdyby nie to że taty brat miał zespół Downa i babcia urodziła go w wieku 21 lat. Ale myślę że to chyba się nie dziedziczy. Musi być dobrze:tak:

reklama
Witam dziewczyny poweekendowo :-D Dzisiaj rano byłam oddać krew, zabrali mi 3fiolki :confused: ale nie zemdlałam :-) Za to teraz sie czuje jakby mnie tir rozjechał kompletnie wykończona. Jutro mam wizyte i sie doczekać nie umie a jednocześnie troche sie boje ;/
Na choróbsko jak byłam w wczesnej ciąży to mi przepisali hasco-sept w spreju i drosetux kobita powiedziała że na gorączke moge brać apap bo to też zbija. Kończe I trymest :D

Ostatnia edycja:
Do góry