reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Monila, zawsze możesz jeść :) Pożarłam właśnie kalarepę i mi dobrze...siatkarze dali du..py, dzieciaki z małżem na budowie a ja sobie mogę poklikać...aaale luz mam...

reklama
Kerna o nie o jedzeniu nawet nie mysle kolacje zjałdma przed 20 , jakos apetytu nie mam wogole jem bo musze ale wogole nie czuje głodu za to w nocy jak wstane na siku to nie dosc ze mnie mdli to jeszcze ssie :-p ale to zapycham sie owocami

Kerna witaj! Strasznie miło Cię tu spotkać ;-)
a ja się najadłam czekoladek wzięłam ciepła kąpiel i idee spać braciszkowi temp spadła rozbudzil się i razem z mężem katuja gry na konsoli a przeżywają jak by co najmniej chodziło o 10 mln

Magdzik dobrze ze małemu tempka spadła , oby juz tylko było lepiej :-)

a ja zaraz wyłaczam notka i ide nyny bo pomimo tego ze cały dzien w łozku i spie ile chce to wieczorem jestem zmeczona :-p i oczy mi dame sie zamykaja ;-)
tak wiec dobranoc dziewuszki spijcie dobrze :-)

Witam nowe mamy :-)

Ja z witamin biorę jedynie folik 1 tabl/dziennie. Szczerze mówiąc, to w poprzednich ciążach też miałam takie zalecenia, kompleks witamin dopiero od 12tyg proponowali. Hmm muszę zgłębić temat bo też już swoje latka mam, verita tyle bierze . . . może i ja powinnam . . .
Ajentko STO LAT!!!! :-)
Mnie nadal niedobrze, wstręt do jedzenia, choć smakuje, pobolewania w podbrzuszu troszkę się wyciszają, piersi też, za to nie mija mi wieczne uczucie zmęczenia, ale nie tyle senność, co normalnie po dwóch schodkach czuję się jakbym przebiegła maraton albo inny mega wysiłek wykonała. Czy to normalne? Macie takie odczucia?
I jeszcze coś chciałam napisać i zapomniałam, dużo ostatnio zapominam i nie mogę się wysłowić i odmieniać poprawnie wyrazów, ale to chyba ze starości a nie z ciąży :-D

kinguunia witaj!

mamastacha hehe ja wlasnie caly sie tak czuje jak piszesz:) dzis malo co robilam a wieczorem padlam na lozko i reka nie moglam ruszyc. co chwile musze sie klasc zeby odpoczac;)

reklama
Haaaaaa to ja też dołączę do wiecznie zmęczonych :)Ja z witamin to łykam owoce : p nie wierzę w sztuczne witaminy, zresztą mam dość kontrowersyjne podejście do zdrowia i medycyny, ostrzegam :)Witaj Kinga :)Właśnie dzwoniła do mnie babcia, żer jedzie pół polski żeby zobaczyć swoje prawnuki :) czeka mnie z samego rana wycieczka do tarnowa po nią. A zasnąć nie mogę jak co noc...

Do góry