reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Witam!:tak:

W niedzielę wróciłam z działki, gdzie w sobotę wyprawiałam swoją 30stkę:-) Było 16 osób dorosłych i 7 dzieci,kupa roboty ale najbliżsi spisali się na medal i duuuużo pomogli.W poniedziałek od 8 do 12 byłam w pracy potem pędem po młodego i do przyjaciółki na dwa dni nad jeziorko, tam były jeszcze dwie inne kumpele i w sumie znów 7 dzieci.Kochane moje spisały się na medal,zrobiły mi niespodziankę,przygotowały mrożony tort z owockami, kupiły szampan piccolo:-Dpouwieszały balony. Pogoda upalna więc Marcel wypluskał się kilkakrotnie w jeziorku.Wybawił z dziećmi, jednym słowem udany wyjazd.W środę znów od rana do pracy a potem do Marcelka koleżanki na urodzinki i ponad 10 dzieci.Cały czas wesoło.Ja na samopoczucie nie narzekam,oprócz senności,mdłości porannych i wieczornych nie jest źle. Odnośnie wątku zamkniętego,ja też uważam że jest za wcześnie.Wiele dziewczyn jeszcze może się dopisać, na wątku z Marcelem do końca ciąży dochodziły nowe dziewczyny.Też zastanawiam się co z Ewanh mam nadzieję że wszystko ok. A w ogóle to przestał mnie całkiem boleć brzuch,nawet nic nie kłuje, też tak macie?

Ajentko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :happy2:
Właśnie dzis pisałam, że od 2 dni nie boli mnie w ogóle brzuch. No ale ja jestem na duphastonie.

89Katia - o wizycie napisałam w wątku o wizytach :-)
Mi właśnie gin powiedział bym sobie kupiła Femibion Natal 1.
Widze że niektóre z was męczą wzdęcia, a u mnie na odwrót - rano szybko lecę do kibelka bo kupka mnie goni :sorry2:

Ajentka no to super niespodzianke ci zrobiły kolezanki ;-) fajnie ze urodzinki sie udały i ze najbliżsi pomogli;-) nie wiem czy składałam ci zyczonka jest tak to bedzie w zapasie a jesli nie to sorki za spoznione
Wszystkiego Najlepszego zdrowka ,szczescia i duzo miłosci :* 100 LAt :-)

mnie czasem pobolewa mrzuch jak na @ ale to chwilke i zaraz przechodzi no ale lekarz mowił ze tak bedzie bo przy schodzeniu tego cholerstwa tez tak jest;-)

a ja obiadek zjadłam tesciowa zrobiła prazone w domu pychotka i o dziwo wypiłam cała maslanke do tego sama :szok: co wczesniej za nia nie przepadałam .

heja kochane!

verita ja ogladalam wszytskie serie one born every minute (porodowka) i zaczwycilo mnie podejscie do porodu w anglii. bardzo naturalnie, duzo luzu dla kobiety ale jednoczesnie te wszystkie udogodnienia w postaci znieczulania, gazu, krzeselek, chust do rodzenia, wanien itp u mnei w szpitalu nie dala znieczulenia wiec ja powaznie zastanawiam sie nad porodem w wodzie bo nei wiem jak zniose taki hardcore jak ostatnio:/

89katia ja etz odwiedziam te stronke:) ja tam pije cole czasem no juz bez przesady;) ale wode uwielbiam wiec to moj glowny napoj. nie lubie kawy wiec herbata kroluje!

happymama tez pisalam, ze jak sie maja zrobic te rozstepy to sie zrobia i tyle.

kasieczek tobie to juz widze nic nie pomaga. pamietaj, ze jesli naprawde zle sie czujesz i slabo ci i nie jesz to moze sie skonczyc szpitalem i kropolwka:/

niksia no wlasnie owocnych staran!

verita io ile malej smakuje mleko to kram. zabronione to nie jest!!! ja uwielbialam karmic piersia:)

ajentka super niespodzianka:) a szmpana piccolo uwielbiam hehe

Ale tu cichutko... Pewnie spędzacie piątkowy wieczór z najbliższymi ;-) Ja gapię sie na zegarek i odliczam minuty do powrotu Męża. Chyba jajko zniosę :-p

Miłego wieczoru Kochane! :happy2:

Hej ja na chwilkę bo z tel pisze dzieciaki już śpią niestety starszy dalej ma temp a mnie strasznie brzuch boli ax zaczynam się tym martwić chciałam dzisiaj jeszcze poprasowac ale na razie wzięlam no spe i leżę w łóżku odezwę się w pon jak będę miała dostęp do kompa
miłego weekendu dziewczyny wam życzę ;-)

reklama
Magdzik zdrowka dla małego ;-)

Kerna Witam :-)

a ja leze i sie nudze ... w tv nic nie ma , na necie tez wielkie nic mezus cos tam robi z lapkiem sasiada i co tu robic ??

Do góry