reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Witam!:tak:

W niedzielę wróciłam z działki, gdzie w sobotę wyprawiałam swoją 30stkę:-) Było 16 osób dorosłych i 7 dzieci,kupa roboty ale najbliżsi spisali się na medal i duuuużo pomogli.W poniedziałek od 8 do 12 byłam w pracy potem pędem po młodego i do przyjaciółki na dwa dni nad jeziorko, tam były jeszcze dwie inne kumpele i w sumie znów 7 dzieci.Kochane moje spisały się na medal,zrobiły mi niespodziankę,przygotowały mrożony tort z owockami, kupiły szampan piccolo:-Dpouwieszały balony. Pogoda upalna więc Marcel wypluskał się kilkakrotnie w jeziorku.Wybawił z dziećmi, jednym słowem udany wyjazd.W środę znów od rana do pracy a potem do Marcelka koleżanki na urodzinki i ponad 10 dzieci.Cały czas wesoło.Ja na samopoczucie nie narzekam,oprócz senności,mdłości porannych i wieczornych nie jest źle. Odnośnie wątku zamkniętego,ja też uważam że jest za wcześnie.Wiele dziewczyn jeszcze może się dopisać, na wątku z Marcelem do końca ciąży dochodziły nowe dziewczyny.Też zastanawiam się co z Ewanh mam nadzieję że wszystko ok. A w ogóle to przestał mnie całkiem boleć brzuch,nawet nic nie kłuje, też tak macie?

Ajentko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :happy2:
Właśnie dzis pisałam, że od 2 dni nie boli mnie w ogóle brzuch. No ale ja jestem na duphastonie.

89Katia - o wizycie napisałam w wątku o wizytach :-)
Mi właśnie gin powiedział bym sobie kupiła Femibion Natal 1.
Widze że niektóre z was męczą wzdęcia, a u mnie na odwrót - rano szybko lecę do kibelka bo kupka mnie goni :sorry2:

Ajentka no to super niespodzianke ci zrobiły kolezanki ;-) fajnie ze urodzinki sie udały i ze najbliżsi pomogli;-) nie wiem czy składałam ci zyczonka jest tak to bedzie w zapasie a jesli nie to sorki za spoznione
Wszystkiego Najlepszego zdrowka ,szczescia i duzo miłosci :* 100 LAt :-)

mnie czasem pobolewa mrzuch jak na @ ale to chwilke i zaraz przechodzi no ale lekarz mowił ze tak bedzie bo przy schodzeniu tego cholerstwa tez tak jest;-)

a ja obiadek zjadłam tesciowa zrobiła prazone w domu pychotka i o dziwo wypiłam cała maslanke do tego sama :szok: co wczesniej za nia nie przepadałam .

heja kochane!

verita ja ogladalam wszytskie serie one born every minute (porodowka) i zaczwycilo mnie podejscie do porodu w anglii. bardzo naturalnie, duzo luzu dla kobiety ale jednoczesnie te wszystkie udogodnienia w postaci znieczulania, gazu, krzeselek, chust do rodzenia, wanien itp u mnei w szpitalu nie dala znieczulenia wiec ja powaznie zastanawiam sie nad porodem w wodzie bo nei wiem jak zniose taki hardcore jak ostatnio:/

89katia ja etz odwiedziam te stronke:) ja tam pije cole czasem no juz bez przesady;) ale wode uwielbiam wiec to moj glowny napoj. nie lubie kawy wiec herbata kroluje!

happymama tez pisalam, ze jak sie maja zrobic te rozstepy to sie zrobia i tyle.

kasieczek tobie to juz widze nic nie pomaga. pamietaj, ze jesli naprawde zle sie czujesz i slabo ci i nie jesz to moze sie skonczyc szpitalem i kropolwka:/

niksia no wlasnie owocnych staran!

verita io ile malej smakuje mleko to kram. zabronione to nie jest!!! ja uwielbialam karmic piersia:)

ajentka super niespodzianka:) a szmpana piccolo uwielbiam hehe

Ale tu cichutko... Pewnie spędzacie piątkowy wieczór z najbliższymi ;-) Ja gapię sie na zegarek i odliczam minuty do powrotu Męża. Chyba jajko zniosę :-p

Miłego wieczoru Kochane! :happy2:

Hej ja na chwilkę bo z tel pisze dzieciaki już śpią niestety starszy dalej ma temp a mnie strasznie brzuch boli ax zaczynam się tym martwić chciałam dzisiaj jeszcze poprasowac ale na razie wzięlam no spe i leżę w łóżku odezwę się w pon jak będę miała dostęp do kompa
miłego weekendu dziewczyny wam życzę ;-)

reklama
Magdzik zdrowka dla małego ;-)

Kerna Witam :-)

a ja leze i sie nudze ... w tv nic nie ma , na necie tez wielkie nic mezus cos tam robi z lapkiem sasiada i co tu robic ??

Do góry