reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2014

witam:)
coraz więcej nas tutaj:tak:
my póki co nie mamy przeczucia ale ja bardzo chciałam syna od zawsze chciałam syna jako pierwsze dziecko ale teraz już mi obojętne .... oczywiście byleby zdrowe :tak: u mojego m 3 chłopaków jest a u mnie 3 dziewczyny więc się wyrównuje :tak: choć szwagier jako pierwszą ma córę więc tu reguły raczej nie ma. Podobno jak się uda wstrzelić w samą owulkę to większa szansa na syna więc u mnie szansa jest:-p

Ja mam takie fazy, raz jest super i się nie martwię a za chwilę sobie myślę jak ja wytrzymam dwa tygodnie do wizyty???!! No ale cóż... nic nie mogę zrobić ..tylko czekać.

Powiedzieliśmy dziś rodzicom... bo my trochę się staraliśmy i oni (czyt. mamy;-)) dość intensywnie o tym myślały więc żeby się już dłużej nie stresowały to im powiedzieliśmy.

na86 fajnie taka mała różnica wieku
ewanh
nie stersuj się będzie wszytsko dobrze
loma, myg witajcie
patrycja trzymam kciuki za pracę&&&&&

u mnie objawów dalej brak... tzn. dziś zaczął trochę brzuch pobolewać ale poza tym spokój... ani nie jestem senna ani mnie nie muli... nic.

reklama
hej, wlasnie mam zgage i lekko mnie muli, mam takie pytanie, bo np. teraz mnie zaczal rwac prawy jajnik , czuje dyskomfort i zaczynam się bac tego bolu, macie tez tak????ze jak jakiś dziwny bol przychodzi tam na dole to czujecie niepokoj i pytanie co dalej???czy ja jestem pofyrtana???

Witajcie :)

Pomimo tego, że wczoraj caaaaaały dzień odpoczywałam, to jak pojechałam do pracy poprowadzić jedne zajęcia, to myślała, że tam nie wysiedzę. Spać mi się chciało okropnie.

Dziś obudziłam się z "ciężką" głową i objawami typowej chorowby. Na dodatek zaczęło mnie "kręcić" w brzuchu. Na mdłości to chyba za wcześnie, no ale jest mi trochę niedobrze. Na wszelki wypadek zjadłam trochę suchej bułki i jest troszeczkę lepiej.

Wczoraj praktycznie brzuch mnie nie bolał, tyko plecy. I to dosyć mocno. Na szczęście po pół godziny wszystko przeszło.
Brzuszek praktycznie nie boli. Czasami jakiś skurcz, jakieś ciągnięcie, kłucie, ale nie jakieś inwazyjne.

Kasoku ja już do Ciebie siły nie mam :-p KOBIETKO KOCHANA! Przestań się zamartwiać, bo oszalejesz do środy. Lęk o dziecko będziesz czuła już do końca życia, ale trzeba nad tym zapanować. Oszczędzaj się do wizyty u lekarza. Nic więcej zrobić nie możesz. BĘDZIE DOBRZE!!!!

Jane ja też marzę o pierwszym synku. Jednak najważniejsze, aby było zdrowe. Z córeczki również będę się bardzo cieszyć :)

Patrycja trzymam kciuki za pracę :)

Loma witaj :)

Verita ja biorę witaminy dla kobiet w ciąży i tam jest między innymi kwas foliowy -Pgarmaton Matruelle

Witam wszystkie nowe dziewczyny :)

U mnie dzisiaj kiepska pogoda, chyba będzie lało....

Kasoku mnie też ciągle ciągnie w dole brzucha, ale jak sobie przypominam moją pierwszą ciążę, to cały czas coś mnie w brzuchu pobolewało..Więc wydaje mi się, ze nic Ci nie pozostaje innego tylko głowa do góry-to nic złego, będzie dobrze ;)
Zresztą tutaj nie ma innej opcji - MUSI BYĆ DOBRZE :-)

Miłego Dnia Kobitki ;-)

Gratulacje 2 kresek :tak:.O jesusie ja juz zapomnialam jakie to uczucie je widziec :-D .Zycze wam wspanialych 9 miesiecy oczywiscie bezstresowych .
Mama Kwietniowo-Majowa 2013

Witam, przyjmiecie mnie?
8 czerwca zobaczyłam 2 krechy na teście (jedna blada ale w pierwszej ciąży też tak miałam), 8 maja miałam ostatnią @ (Kasoku ​idziemy łeb w łeb :). Na 19 czerwca - a jakże :-) - mam wizytę u gina, stresuję się ogromnie i mam nadzieję, że nie zobaczę pustego pęcherzyka...

witam :) u mnie dziś pięknie i słonecznie:tak:
objawów u mnie dalej brak ... wczoraj tylko padłam i zasnęłam w sekundę ale wcześniej też mi się to zdarzało:-p
kasoku coś czuję, że będziemy ci tyłek lać jak nie przestaniesz;-) ja jak tylko ogaraniają mnie jakieś wątpliwości i lęk powtarzam sobie, że będzie dobrze i staram się negatywnie nie nakręcać... w pracy jakoś dzień leci ale weekend pewnie będzie gorzej przetrwać... w poniedziałek chyba jeszcze na betę pojadę żeby sprawdzić przyrost.

89katia
mnie tylko od czasu do czasu coś zakuje a poza tym spokój....
ni_kusia
oczywiście, że będzie dobrze, takich pozytywnych myśli nam tu potrzeba:-)

butter_fly
witaj

miłego dnia:-):-D

Witam ale nas przybyło , nic tylko sie cieszyc:-) tak wiec witam nowe mamusie i Gratuluje !!!

ja z rana troche mdłosci miałam no i teraz zaczoł mnie pobolewac brzuszek ..

Magdalena wiec razem czekamy na wizyte 20 :-p ja mam na 18 a ty ?

reklama
hej, wlasnie mam zgage i lekko mnie muli, mam takie pytanie, bo np. teraz mnie zaczal rwac prawy jajnik , czuje dyskomfort i zaczynam się bac tego bolu, macie tez tak????ze jak jakiś dziwny bol przychodzi tam na dole to czujecie niepokoj i pytanie co dalej???czy ja jestem pofyrtana???
chyba większość z nas tak ma. Przedwczoraj panikowałam bo strasznie mnie bolał krzyż i już miałam czarne wizje, wczoraj nie bolało mnie kompletnie nic i też panika bo dlaczego nagle przestało boleć...i tak w kółko.;-)

Do góry