reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

myg- u mojego męża w rodzinie też sami chłopcy się rodzili, dlatego nikogo nie zdziwiło że u nas też pierwszy był chłopak. No ale potem trafiły nam się dwie dziewczynki ( ku wielkiej radości teściów którzy marzyli o wnuczkach)
teraz mam przeczucie na chłopca ale tak naprawdę płeć jest mi kompletnie obojetna ważne żeby ciąza była bezproblemowa i dziecię zdrowe.

reklama
Płeć podobno zależy od faceta, a mojego męża w rodzinie ze strony ojca wszystkim rodziło się jednopłciowo - albo same dziewczyny albo sami chłopcy. Więc myślę, że skoro mam chłopaka to i teraz chłopak będzie, ale nie żałuję :rofl2:

Płeć podobno zależy od faceta, a mojego męża w rodzinie ze strony ojca wszystkim rodziło się jednopłciowo - albo same dziewczyny albo sami chłopcy. Więc myślę, że skoro mam chłopaka to i teraz chłopak będzie, ale nie żałuję :rofl2:
dokladnie, bo to faceci przekazuja nam chromosom x-odpowiedzialny za plec zenska lub y odpowiedzialny za plac meska, my posiadamy tylko x niestety:-)

ja juz wykapana odpoczywam w lózeczku, strasznie kiepsko sie dzis czuje:-( dobrze ze m juz wrocil z pracy to przejal syna i teraz sie wyglupiaja:-)

ja dziś też się strasznie źle czuję...cały dzień skurcze i bóle brzucha a teraz mega mdłości...leże na kanapie pod kocykiem :)

Hej, mnie rozdaznienie zaraz zezre, jestem, nie do zycia, wkurzona na wszystko, nic trzeba przetrzymać.
ja bardzo bym chciała dziewczynke, zawsze marzyłam o dwojce dziewczynek, ale przede wszystkim ma być dzidzi zdrowe !!!!!dla chłopca wszystko musze kupic ;-)

mój maz ma slabe nasienie, morfologia plemnika tylko 1%, bardzo w grudniu się zmartwiłam jak zrobil badanie nasienia, ale nic taka jego urodas, trochę zmienil tryb zycia pobral witaminy, morfologia się nie zmienila, ale liczebność się zwiekszyla i to znacznie i dawaj, plemniki X sa bardziej wytrzymalsze od plemnikow Y, wiec może dziewuszka będzie druga, kto wie???

Hej Dziewczyny,
chętnie dołączę do Was. Test zrobiłam wczoraj i ujrzałam dwie kreseczki. Termin obliczyłam na 14 lutego.
To moja trzecia ciąża. 10 marca 2012 r. urodziłam córeczkę Julię. W kwietniu br. straciłam moje Maleństwo w 10 tc :( Tak bardzo pragniemy drugiego dziecka, że postaraliśmy się. Zastanawiam się czy to nie za szybko. Mam nadzieję, że tym razem uda się i zostaniemy ponownie rodzicami. Wizytę u ginekologa mam umówiona za tydzień.

Witaj Loma. Nie za wcześnie jak się chce to co zrobić. Mamy dzieci z jednego roku tylko moja z września.
Mnie pomdlewa chyba po kawie. W żadnej ciąży nie piłam a dziś rano z rozbiegu i jakoś mi niewyraźne było. Zobaczymy jutro zacznę od herbatki dzień.
Łykacie kwas foliowy? Jak tak to w jakich ilościach?

WItamy Cię Loma:) teraz jak już się pojawiły dwie kreseczki to nie ma się nad czym zastanawiać czy nie za wcześnie;-). Żeby Cię troszkę uspokoić powiem Ci, że mój lekarz powiedział, że miał wiele pacjentek po wielu poronieniach, które donosiły ciąże dopiero kiedy zaszły w pierwszych cyklach po poronieniu :) Będzie dobrze..choć my tu wszystkie trapimy się każdą pierdołką-ja ciągle :D:D

Verita ja biorę 5mg raz dziennie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam nowe Lutóweczki :) ja dziś byłam na rozmowie w sprawie pracy, do 20.06. mają zadzwonić. Oby się udało. Na szczęście nie było niewygodnych pytań, także mam czyste sumienie jakby co, że nic nie powiedziałam o ciąży. ;)

reklama
Ale naskrobałyście dziewczyny :tak: Jest co poczytać :-)

Po pierwsze - gratuluje super wieści,a mamusiom "zapakowanym" podwójnie OGROMNE gratki :-D

Po drugie zazdroszczę Wam wizyt, bo ja muszę czekać do 20.06 :eek: Kiedy to będzie?!

Po wtóre - co do przeczucia odnośnie płci maleństwa, to ja bym chciała drugą córcię... ;-)

Trzymajcie się dziewuszki, pozytywne wibracje Wam przesyłam :-) Będzie dobrze, nie ma innej opcji. W lutym przyszłego roku będziemy się chwalić naszymi małymi cudkami :tak: Dobrej nocki :-D

Do góry