reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

happymama no dokładnie kazda z nas tak ma :p jak sie cos dzieje to juz sie stresujemy a jak sie nic nie dzieje to dopieor zle :-p

zapomniałam dodac ze cycochy to mnie tak bola ze dotknac ich nie idzie ....

reklama
Witam nowe dzieczyny :) i te "stare" też :D:D
Ja już trochę wyluzowałam, ma troszkę bolec i już :D
tylko to zamulanie!!! strasznie senna jestem
a cycochy bolą mnie jeszcze bardziej!:-)

Chyba wszystkie tak mamy :D

Ja dziś na pamiątkę zrobiłam kolejny test, gdzie są już przepiękne II grube czerwone krechy :D Na poprzednim teście kreski były wyraźne , ale nie takie grrrruuuube :D Wkleję sobie te testy do albumu maluszkowego :D

czesc
witam nowe dziewczyny
mnie pobolewa podbrzusze i czasami mam mega mokro tam na dole ze mam wrazenie ze @ przyszla,poza tym strasznie mnie bola piersi

ja postanowiłam wyluzować,rozmawialam wczoraj z lekarzem ,powiedział ze podbrzusze czasami boli, rozciąga się wszystko i to niestety tak wygląda ,dopóki nie ma mega bolu i skurczy to wszystko jest ok

mi jeszcze testy nie wyszły.... tzn pierwszy wyszedł cień i dlatego pojechałam na betę, drugi też cień ledwo widoczny więc pewnie w weekend też sobie siknę żeby mieć na pamiątkę :tak:

sylwia ja też mam dużo śluzu takiego gęstego białego i czuję makro ale mi mój gin powiedział, że to ok.
brzuch to dosłownie parę razy mnie bolał ale leciutko więc mnie to nie martwi na razie...a zresztą tak jak piszesz to normalne... macica się będzie powiększać dla maluszka:tak:

Ostatnia edycja:
aaaaa i odkryalam inna przykra przypadlosc ciazowa,strasznie przetluszczaja mi się wlosy,kiedys mogłam myc co 4-5 dni i było ok a teraz po 2 dniach wyglądam jakbym miała kostke smalcu na glowie

Sylwio to i tak masz fajnie :) bo ja od kilku lat muszę myć codziennie. Ale już się do tego przzwyczaiłam. Dzień zawsze zaczynam od prysznica no i oczywiście od umycia głowy.

Dziś ok 13 muszę jechać do pracy :/ i będę tam do 20 :/

Witam nowe dziewczyny!! i te "stare" oczywiście też :) jaka piękna pogoda dziś u mnie!!! słoneczko świeci aż lepiej się czuję, mam troszkę mniej czarnych myśli...
Pogoda idealna na opalanie, tylko nie wiem czy teraz mogę sobie na to pozwolić...a tak uwielbiam :\ w pierwszej ciąży się opalałam, teraz sama nie wiem.

reklama
Co do włosów, to ja myję normalnie codziennie, a w 1szej ciąży myłam bardzo rzadko, a w 3cim trymestrze to już raz na tydzień...Skórę też miałam super, żadnych chrostek, syfków, nic..zero ;-) Też nie ukrywam, że tym razem chciałabym tak samo ;-)

Do góry