reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

ewanh ja nie zamierzaqm tak typowo się opalać, tzn. w bikini i wysmarowana olejkami, ale też nie będę siedzieć w domu całe lato :)
Właśnie zamierzam wyjść trochę na balkon i poleżeć na leżaczku. Dziś troszeczkę gorzej się czuję tzn tak jakbym była chora. I strasznie senna, a zasnąć nie umiem :/

ni_kusia ale miałaś super! :D też tak chcę :D

póki co widzę, że skóra mi się troszeczkę poprawiła, ale kilka wyprysków mam niestety.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ni_kusia też tak mam ze słońcem, a jeszcze za tydzień lecę z rodzinką na wczasy i trochę się martwię żeby wszystko było ok. 19 czerwca wizyta a 21 wylot, ehh..

hej, to nie tak,ze ja panikuje, po prostu czuje non stop jakies rwanie tam na dole ,a ,ze nie bylam jeszcze u gina i niestety co tam jest jest na razie jedna wielka nie wiadoma to się przejmuje zwazywszy ,ze o ta ciaze starałam się rok i już naprawdę zalamywalam się po drodze, bo maz miał slabe nasienie, ja po urodzeniu matysi miałam zapalenie jajnikow i ogolnie gin nie był dobrej myśli co do mnie, wiec chyba rozumiecie moja lekka schize.

dzisiaj mam obolale krzyże i spuchnięte podbrzusze, piersi bola i muli mnie, oj coraz bardziej, bleeee. nie mogę jesc szynki tylko pomidory mi wchodzą.

wlosy tez mi się przetluszczaja niestety, myje co drugi dzien.

mam pytanie, dziewczyny, można farbować wlosy we wczesnej ciąży????cholercia już mam takie odrosty.

Ostatnia edycja:
Ni_kusia ja podobnie wole polcien ale nie powiem bo jestem opalona już w tym roku bo siedząc na działce ,dlubiac w grządkach lub siedząc z Szymiem w piaskownicy niby wysmarowana kremem i pod parasolem opaliłam się

Witam się "z rana" ;) Nie wiem jak u was, ale u mnie taka jakaś senna pogoda, chyba niedługo będzie lało. Synek mi się wczoraj rozchorował, aż dzwonili ze żłobka że ma gorączkę 38,1. On właściwie nigdy gorączki nie miewa, więc się zmartwiłam. Do tego mi wymiotował w aucie i przed domem. Oby mu się nic nie rozwineło. Dziś już trochę lepiej, przynajmniej go brzuch nie boli i tak w miarę normalnie się zachowuje, tylko coś narzeka na gardło. Byle nie angina. Ja jestem od rana nieprzytomna, dopiero co wstałam i najchętniej dalej bym poszła.

Hej dziewczynki;)
Byłam wczoraj bo nie wytrzymałam i dalej nic nie widac w pęcherzyku ale uróśł do 4mm..
Lekarka mówiła, że wydaje jej sie ze cos jest na sciance przyklejone ale za malenkie zeby bylo widac czy to zarodek;)

Wczorajsza beta 13500.... mozeliwe zeby nadal nie bylo widac??

reklama
edit. coś link mi nie zadziałał :/ w każdym bądź razie jest taki kalkulator, który liczy prawidłowy przyrost bety :) Wydaje mi się, że u Ciebie bardzo ładnie betka wzrosła i trzeba po prostu poczekać na zarodek :)

Ostatnia edycja:
Do góry