Magdzik, nie wiem jaką metodą. Zaraz będę dzwoniła do pani, która będzie go rehabilitowała. Dzis byliśmy u pani doktor, która kwalifikuje na zabiegi. Dostaliśmy skierowanie na 2 różne serie ćwiczeń + masaż całego ciała.To na początek. Porozmawiałyśmy trochę i jestem o niebo spokojniejsza:-) usg główki jest w normie, podobno większość dzieci ma w tym wieku takie zmiany poniedotlenieniowe. To napięcie też nie katastrofa, asymetria też:-):-):-) normalnie tak się cieszę
Inka, masz rację, ale to wina mediów. To w mediach macierzyństwo to cud, miód, a rzeczywistość weryfikuje to wszystko.
Mnie Mikołaj ustawił do pionu bardzo szybko, rzeczywistość okazala się szara. Po pięknych dniach z maleńką Mają, wolnych od trosk i smutków, tu co chwila coś nowego.
Maję kazano mi szeroko pieluchować, ale tylko na noc i ewentualnie na spacery, tak mniej więcej 12 godzin dziennie. Ale olałam te zalecenia, bo tamta lekarka kazala pieluchowav wszystkich bez wyjątku. I sporo maluchów pakowala w szyny. Juz nie przyjmuje maluchów :-)
Karolina, przytulam...i co mam więcej napisać? przykro mi. Co niektórym panom to by się porządne baty zdały:-)
Katia, noooooooooooooooo duży facet
aż musze zważyć swojego :-) jak ważyłam go tydzień temu było 5500:-)