reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Ruch jak na Marszałkowskiej :-) i to przy sobocie.

Monila, trzymam kciuki:-)

Nerwy to normalka. Ale już niedługo. Cieszcie się tym, że jeszcze można poleżeć, poużalać nad sobą. Jak urodzicie sko czą się sentymenty.

Ja ledwo łażę. Wsiadając do samochodu prawie wjechałam pod niego, tak jest ślisko. Boli mnie teraz w pachwinie, pewnie naciągnęłam sobie to i owo.
Teraz biorę się za robotę, pranie, sprzątanie. Na szczęście mąż pojedzie sam z Mają na występy:-)

Monila super! Mega gratki;-)
oj też bym chciała już tulić tą moją niespodzianke ;-)

ja po uczelni 2 przedmioty zaliczone i jeden niestety nie :-( do poprawki 1.02 mam nadziejęże dotrwam i zaliczę jtr kolejne zaliczenia tak więc proszę o kciuki ;-)

ja miałam mega dołki kilka dni temu non stop płakałam i krzyczałam bez powodu ale od 3 dni jest lepiej
rano dzisiaj miałam akcję jak wstawałam z łóżka zaczęło mi sie tak kręcić w głowie że nic nie widziałam aż miałam łzy w oczach ze strachu naszczęście potem już było ok :-)
miłej nocy dziewczyny ja lecę ogarniać materiały z gier decyzyjnych :/

reklama
Do góry