reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Magdzik20 to trzymam &&&&&&&&& !! Bedzie dobrze..dotrwasz i zaliczysz wszystko.

Mega dołki to ja też mam-także widać to normalka w naszym przypadku. Wszystko minie dziewczyny. Byle do rozpakowania w terminach i bedzie OK :-)
Też mykam spać bo jutro mam rejs po sklepach,mam nadzieje,że dam rade bo nie ukrywam już ciężko jest. Musze kupić jeszcze majtki jednorazowe do szpitala i podkłady i ak to już bede miała wsio :-) Torba już spakowana chociaz mam jeszcze czas ale mój M maruda i przestraszony że jak co by było to on nie wie gdzie co i jak.Wolałam dla świętego spokoju sie spakować. Najlepsze jest to,że jak mam doły i marudzę to mój kochany M najlepiej by mnie już wysłał do szpitala. Ah te chłopy. Ide sie połozyć a raczej próbowac jakoś ułożyć bo wszystko mnie boli.
Kolorowych Dziewczynki :-)

reklama
Selerowa studiuje bezpieczeństwo narodowe ;-)
Sandra mój ostatnio chciał wyjść do pracy 2h wcześniej bo miał mnie dosyć :p
Udanych zakupów;-)
ale mnie zgaga na noc złapała :-(

Kurcze nie wiem czy miałyście przyjemność oglądać film "ps.kocham cię", ale ja właśnie chyba z trzeci raz oglądnęłam i spłakałam się oczywiście jak bóbr. No cudowny film, polecam tym, które nie widziały :tak:

Marta a czytałas książkę? Ja przeczytałam zanim powstał film - pierwsza książka przy której płakałam a za chwile śmiałam się na głos (w pociągu, jeżdżąc na studia ;-)) naprawdę polecam :-)

A ja właśnie wstalam z mężem i czekamy na walkę Szpilki :-D :-D po co będę spać. Spanie jest dla mięczaków :-D ;-)

Edda - a ja już myślałam, że postanowiłaś dołączyć do Monili i jakiś meldunek nam tu zostawiłaś...:-p:laugh2:

Marta - oglądałam ten film już kilka razy i wczoraj z niego zrezygnowałam ze względu na to, że wiedziałam, że się zrycze jak bóbr... A o książce nawet nie wiedziałam... Dzięki za cynk :-)

Sandra - udanych zakupów :-)

Miłej niedzielki babeczki :-D

reklama
Do góry