reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

yenka może suwaczek stoi ponieważ wklejasz nie ten kod... Z tego co widzę, to Twój suwaczek jest normalnym obrazem dlatego się nie rusza. Kod suwaczka powinien się zaczynać [ u.r.l.= i kończyć [ / u.r.l ] Tak jest przynajmniej w przypadku suwaczków z BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny co kupujecie pod prysznic po porodzie? moze byc zwykly plyn czy sa jakies specjalne? Pytam bo bedziemy jednak poranione i zastanawiam sie czy taki normalny nie bedzie tam szczypal:/

Dziewczyny co kupujecie pod prysznic po porodzie? moze byc zwykly plyn czy sa jakies specjalne? Pytam bo bedziemy jednak poranione i zastanawiam sie czy taki normalny nie bedzie tam szczypal:/

Po ostatnim porodzie miałam płyn do higieny intymnej z Białego Jelenia chyba taki Emulsja do higieny intymnej BIAŁY JELEŃ z szałwią i ogórkiem , Emulsja do higieny intymnej BIAŁY JELEŃ z szałwią i ogórkiem Ostrzeszów, DO HIGIENY INTYMNEJ, DO HIGIENY INTYMNEJ Ostrzeszów, Biały Jeleń , Biały Jeleń Ostrzeszów i jak dla mnie był super... A mnie bardzo pomogło polewanie Tantum Rosa. Wszystko szybciej się zagoiło niż za pierwszym razem. i nie bolało mocno. A przy pierwszym dziecku byłam nacinana, a za drugim razem popękałam i to podobno jest gorsze...

Ostatnia edycja:
Kurcze, a jednak ten z szałwią - wiedziałam. Mój mąż miał mi kupić i miał wyraźnie napisane na liście, ale kupił z aloesem, bo mu się szukać nie chciało więc mam dla niego przykrą wiadomość - musi kupić z szałwią i tyle :-)

Kurcze, a jednak ten z szałwią - wiedziałam. Mój mąż miał mi kupić i miał wyraźnie napisane na liście, ale kupił z aloesem, bo mu się szukać nie chciało więc mam dla niego przykrą wiadomość - musi kupić z szałwią i tyle :-)

Joasia - ale może ten z aloesem też będzie dobry??? Ja zdecydowałam się na szałwię, bo jest ona znana z właściwości przeciwzapalnych i bakteriobójczych...:tak:

Ja już też coś wcześniej szukałam po różnych forach i właśnie babeczki polecały ten z szałwią. Póki co teraz używam tego z aloesem i jest ok, ale jak będzie po porodzie to ciężko przewidzieć, a tamto już jest sprawdzone.

Joasia, aloes jest bardzo dobry, przyspiesza gojenie się. Ja używam od dawna płynów ziai i jestem bardzo zadowolona. A odkąd używa ich też Maja skończyło się z zum:-) tantum rosa kupię jak będzie taka konieczność, a póki co mam octenisept.

Ubranka Młodego nastawiałam na pranie dziecięce, gdzie jest dodatkowe płukanie w ciepłej wodzie. Płynu do płukania jeszcze nie będę używała.

Karolina, nie podmywam się żelem pod prysznic. A do mycia używam teraz Mai żelu z owsem, chyba sorai. Młody już zna ten zapach, więc nie będę zmieniała.

Ja też dziś wpadłam do rossmana na ostatni zakupy i też kupiłam te małd buteleczki, wystarczy na 3 dni' dłużej nie zamierzam być w szpitalu:-)

Już jesteśmy po kolędzie:-) na rok spokój:-) choinka już rozebrana, łóżeczko może jutro rozłożymy, bo dziś już nie mam siły.

Dziecię ze stanem podgorączkowym upomina się o żarełko, więc idę zrobić:-)

normalnie serce mi wali jak szalone nie mogę miejsca znaleźć sobie co za wiadomość już tutaj chyba dzisiaj nikt nie napisze życzę Wam spokojnej nocy ...:-(

reklama
Do góry