reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

yenka może suwaczek stoi ponieważ wklejasz nie ten kod... Z tego co widzę, to Twój suwaczek jest normalnym obrazem dlatego się nie rusza. Kod suwaczka powinien się zaczynać [ u.r.l.= i kończyć [ / u.r.l ] Tak jest przynajmniej w przypadku suwaczków z BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny co kupujecie pod prysznic po porodzie? moze byc zwykly plyn czy sa jakies specjalne? Pytam bo bedziemy jednak poranione i zastanawiam sie czy taki normalny nie bedzie tam szczypal:/

Dziewczyny co kupujecie pod prysznic po porodzie? moze byc zwykly plyn czy sa jakies specjalne? Pytam bo bedziemy jednak poranione i zastanawiam sie czy taki normalny nie bedzie tam szczypal:/

Po ostatnim porodzie miałam płyn do higieny intymnej z Białego Jelenia chyba taki Emulsja do higieny intymnej BIAŁY JELEŃ z szałwią i ogórkiem , Emulsja do higieny intymnej BIAŁY JELEŃ z szałwią i ogórkiem Ostrzeszów, DO HIGIENY INTYMNEJ, DO HIGIENY INTYMNEJ Ostrzeszów, Biały Jeleń , Biały Jeleń Ostrzeszów i jak dla mnie był super... A mnie bardzo pomogło polewanie Tantum Rosa. Wszystko szybciej się zagoiło niż za pierwszym razem. i nie bolało mocno. A przy pierwszym dziecku byłam nacinana, a za drugim razem popękałam i to podobno jest gorsze...

Ostatnia edycja:
Kurcze, a jednak ten z szałwią - wiedziałam. Mój mąż miał mi kupić i miał wyraźnie napisane na liście, ale kupił z aloesem, bo mu się szukać nie chciało więc mam dla niego przykrą wiadomość - musi kupić z szałwią i tyle :-)

Kurcze, a jednak ten z szałwią - wiedziałam. Mój mąż miał mi kupić i miał wyraźnie napisane na liście, ale kupił z aloesem, bo mu się szukać nie chciało więc mam dla niego przykrą wiadomość - musi kupić z szałwią i tyle :-)

Joasia - ale może ten z aloesem też będzie dobry??? Ja zdecydowałam się na szałwię, bo jest ona znana z właściwości przeciwzapalnych i bakteriobójczych...:tak:

Ja już też coś wcześniej szukałam po różnych forach i właśnie babeczki polecały ten z szałwią. Póki co teraz używam tego z aloesem i jest ok, ale jak będzie po porodzie to ciężko przewidzieć, a tamto już jest sprawdzone.

Joasia, aloes jest bardzo dobry, przyspiesza gojenie się. Ja używam od dawna płynów ziai i jestem bardzo zadowolona. A odkąd używa ich też Maja skończyło się z zum:-) tantum rosa kupię jak będzie taka konieczność, a póki co mam octenisept.

Ubranka Młodego nastawiałam na pranie dziecięce, gdzie jest dodatkowe płukanie w ciepłej wodzie. Płynu do płukania jeszcze nie będę używała.

Karolina, nie podmywam się żelem pod prysznic. A do mycia używam teraz Mai żelu z owsem, chyba sorai. Młody już zna ten zapach, więc nie będę zmieniała.

Ja też dziś wpadłam do rossmana na ostatni zakupy i też kupiłam te małd buteleczki, wystarczy na 3 dni' dłużej nie zamierzam być w szpitalu:-)

Już jesteśmy po kolędzie:-) na rok spokój:-) choinka już rozebrana, łóżeczko może jutro rozłożymy, bo dziś już nie mam siły.

Dziecię ze stanem podgorączkowym upomina się o żarełko, więc idę zrobić:-)

normalnie serce mi wali jak szalone nie mogę miejsca znaleźć sobie co za wiadomość już tutaj chyba dzisiaj nikt nie napisze życzę Wam spokojnej nocy ...:-(

reklama
Do góry