reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej
ja się nie wysypiam za każdym razem jak sie chce przewrócić to sie budzę a że czesto mi niewygodnie to czesto sie budze potem nie moge zasnąć i tak w kółko
sandra ja mam monitor oddechu ale do domu nie zabieram do szpitala
ja się nie wysypiam za każdym razem jak sie chce przewrócić to sie budzę a że czesto mi niewygodnie to czesto sie budze potem nie moge zasnąć i tak w kółko
sandra ja mam monitor oddechu ale do domu nie zabieram do szpitala
sandraa82
Fanka BB :)
Monila dziękuję bardzo
Monitor oddechu oczywiście do domu. Nie do szpitala.
Ja wolę sie w te urządzenie zaopatrzyć.Słyszałam wieeele opowieści o śmierci łóżeczkowej. Bytom juz wymaga te monitory.
grzechotka ja mam ze spanie dokładnie tak samo jak Ty
Monitor oddechu oczywiście do domu. Nie do szpitala.
Ja wolę sie w te urządzenie zaopatrzyć.Słyszałam wieeele opowieści o śmierci łóżeczkowej. Bytom juz wymaga te monitory.
grzechotka ja mam ze spanie dokładnie tak samo jak Ty
edda89
Hej. Ja chyba w nocy wstawałam siku z 4 razy. Szok. Tak mi niewygodnie. Co się odwrócę na drugi bok to mi kosci strzelają. To w biodrach, to w udzie, to w kolanach. Ale przynosi ulge :-)
Sandra ja monitor też już zakupilam. Ja to jestem panikara i jak bym tego nie miała to bym co pół godziny w nocy wstawala sprawdzić czy oddycha. Chociaż pewnie i z tym będę sprawdzać
Dziewczyny robocie sobie masaż krocza? Wczoraj mi siostra powiedziała żebym sobie zaczęła robić. Ona sobie robiła i przy urodzeniu dziecka 4kg tylko trochę pękła. Na 3 szwy. Więc chyba sobie zacznę robić od dziś skoro ma choć trochę pomóc.
Sandra ja monitor też już zakupilam. Ja to jestem panikara i jak bym tego nie miała to bym co pół godziny w nocy wstawala sprawdzić czy oddycha. Chociaż pewnie i z tym będę sprawdzać
Dziewczyny robocie sobie masaż krocza? Wczoraj mi siostra powiedziała żebym sobie zaczęła robić. Ona sobie robiła i przy urodzeniu dziecka 4kg tylko trochę pękła. Na 3 szwy. Więc chyba sobie zacznę robić od dziś skoro ma choć trochę pomóc.
sandraa82
Właśnie na TVN mówią o panicznym lęku przed porodem-tokofobia..
edda89
Tez to ogladam :-)
sandraa82
edda89 masaż krocz? A jak sie go robi... :-)
Ja to mam taki lęk ale tłumaczę sobie,ze jak weszło dziecko to i wyjsć musi i że nia je pierwsza nie ostatnia. Jakoś to byc musi. Najbardzie dla mnie przerażające jest nacinanie brr...
Ja to mam taki lęk ale tłumaczę sobie,ze jak weszło dziecko to i wyjsć musi i że nia je pierwsza nie ostatnia. Jakoś to byc musi. Najbardzie dla mnie przerażające jest nacinanie brr...
Joasia_1986
Ja o masażu krocza już dawno myślałam, ale wyczytałam, że zarówno masaż krocza jak i ćwiczenie mięśni Kegla jest niewskazane jeśli skraca się szyjka :-( więc popękam, albo mnie rozetną :-( Poćwicze ciut od 38 tygodnia.
Ostatnia edycja:
reklama
edda89
Możecie sobie wpisać w google tam nawet jest pokazane jak się to robi, nie tylko opisane :-) mięśnie kegla też już ćwiczą. Póki co nie mam problemów z nietrzymaniem moczu. Wy macie taki problem? Bo słyszałam że to dość częsty problem w ciąży.