reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Sandra wiec Wszystkiego co najlepsze z okazji urodzi !!!:-)

ja monitoru oddechu nie zakupuje ... ale w tym Bytomiu to trza go juz miec do szpitala czy jak ??

reklama
hej

ja się nie wysypiam za każdym razem jak sie chce przewrócić to sie budzę a że czesto mi niewygodnie to czesto sie budze potem nie moge zasnąć i tak w kółko :wściekła/y:

sandra ja mam monitor oddechu ale do domu nie zabieram do szpitala

Monila dziękuję bardzo :)
Monitor oddechu oczywiście do domu. Nie do szpitala.
Ja wolę sie w te urządzenie zaopatrzyć.Słyszałam wieeele opowieści o śmierci łóżeczkowej. Bytom juz wymaga te monitory.
grzechotka ja mam ze spanie dokładnie tak samo jak Ty :wściekła/y:

Hej. Ja chyba w nocy wstawałam siku z 4 razy. Szok. Tak mi niewygodnie. Co się odwrócę na drugi bok to mi kosci strzelają. To w biodrach, to w udzie, to w kolanach. Ale przynosi ulge :-)

Sandra ja monitor też już zakupilam. Ja to jestem panikara i jak bym tego nie miała to bym co pół godziny w nocy wstawala sprawdzić czy oddycha. Chociaż pewnie i z tym będę sprawdzać :p

Dziewczyny robocie sobie masaż krocza? Wczoraj mi siostra powiedziała żebym sobie zaczęła robić. Ona sobie robiła i przy urodzeniu dziecka 4kg tylko trochę pękła. Na 3 szwy. Więc chyba sobie zacznę robić od dziś skoro ma choć trochę pomóc.

edda89 masaż krocz? A jak sie go robi... :-)
Ja to mam taki lęk ale tłumaczę sobie,ze jak weszło dziecko to i wyjsć musi i że nia je pierwsza nie ostatnia. Jakoś to byc musi. Najbardzie dla mnie przerażające jest nacinanie brr...:szok:

Ja o masażu krocza już dawno myślałam, ale wyczytałam, że zarówno masaż krocza jak i ćwiczenie mięśni Kegla jest niewskazane jeśli skraca się szyjka :-( więc popękam, albo mnie rozetną :-( Poćwicze ciut od 38 tygodnia.

Ostatnia edycja:
reklama
Możecie sobie wpisać w google tam nawet jest pokazane jak się to robi, nie tylko opisane :-) mięśnie kegla też już ćwiczą. Póki co nie mam problemów z nietrzymaniem moczu. Wy macie taki problem? Bo słyszałam że to dość częsty problem w ciąży.

Do góry