reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

moja siostra (Tez w ciazy, 35tydz) ostatnio na skypie taka zadowolona mowi mi, ze sie ogolila. Ja zdziwiona bo przeciez to nic specjalnego, a ona mowi no tak a golilas sie kiedys na czuja? hahha nie pomyslalam, ze z jej ogromnym brzuchem to nawet lusterko nie pomoze i biedna na macanego sie golila:)
Ja tez pewnie bede sama sie golila, jakbym miala mojego prosic to by mnie golil ze 3godz. Kiedys jak widzial jak ja gole nogi (szybko) to byl zszokowany, ze sie nie zacinam i zajmuje mi to 2 min.

reklama
hej
nie było mnie troche
rozpisalysciesie
weszłam od razu na ost strone i patrze ten post
moja siostra (Tez w ciazy, 35tydz) ostatnio na skypie taka zadowolona mowi mi, ze sie ogolila. Ja zdziwiona bo przeciez to nic specjalnego, a ona mowi no tak a golilas sie kiedys na czuja? hahha nie pomyslalam, ze z jej ogromnym brzuchem to nawet lusterko nie pomoze i biedna na macanego sie golila:)
Ja tez pewnie bede sama sie golila, jakbym miala mojego prosic to by mnie golil ze 3godz. Kiedys jak widzial jak ja gole nogi (szybko) to byl zszokowany, ze sie nie zacinam i zajmuje mi to 2 min.
skad ja to znam?
tez sama juz sobie nie widze
maż sie obawia golic bo mnie zatnie
i powiedział zeby mi aia(taka kolezanka)wygoliła
chyba go pogieło:szok:

pozatym ja juz mam dosc ciazy
ja mam cały czas mysli zechcialabym do szpitala isc
bo w domu nie odpoczne
krzyz napierdziela,nogi
na nerw moze mi maluch uciskac
a dzieci ciagle jak nie
mamooo jesc
mamoo pic to cos tam
zwariowac mozna
jak sie nie stresowac
przydaloby sie tak z tydz odpocząć bez lazenia gdziekolwiek
oszleje do porodu
nie mm sily gdzielkolwiek chodzic
polzoylabym sie najchetniej az do porodu
jak mam gdzies isc i wracajac wchodzic po schodach na 3p...masakra
:no:nie daje rady
a mąż co?cwaniak
tekst do mnie-zobaczymy jak bedziesz wazyc tyle co ja
tesciowa ost mnie"obroniła"
bo mowi ze ona ma taki brzuch z niereg.jedzenia,malo ruchu a ja szczupła przed ciazą,tu brzuch rosnie..icizej utrzymac ciezar
a ona sama jak przytyje tez ledwo idzie
...
a jeszcze ost zwada była o imie
bo j chce Paulinke
córka tez chciała a ten -maż-teksty ze to nie swiete imie,ze powinno sie dawac swiete
a Barbara to swiete
a Weronika jak chciala Paulinke to teraz Basie bo pani z religii ma tak na imie
i teksty mza ze to slaskie imie
patronka gorników
a my mieszkamy na sląsku to powinnismy dac slaskieimie
ale ja nie chce BASKI
nie podoba mi sie to imie
to gada mi zebym sie zastanowiła,zebym przepatrzyla imiona...
ale ja nie ustapie
jak nie chce Pauliny to Baski tymbardziej nie bedzie
oj ..bedziecizeko
jemu sie podobaja inne im niz mi

anamari ja uwazam, ze najwiecej do wyboru imienia ma sama matka. Paulinka bardzo ladne imie:-)
Moze spróbuj zalatwic sobie pobyt w szpitalu, a maz cwaniak niech zobaczy jak to jest jak zony w domu nie ma i niech sie zajmie reszta dzieci. Wspolczuje ci, ja teraz moge lezec calymi dniami na sofie i nic nie robic ale to dopiero pierwsze dziecko wiec nie musze sie nikim opiekowac. glowa do gory, jeszcze troche zostalo:-):-)

Karolina ja dokładnie tak jak Marta nie wspominam nawet o udach i posladkach bo tam to cellulit bardziej u mnie , na brzuchu nie zauważyłam jeszcze rozstępów, ale w miejscu gdzie miałam kolczyka w pępku to ten kawałeczek skóry jest meeeeeega naciągnięty :zawstydzona/y: Ja bym mojemu nie dała sie ogolić, zresztą On sam by się bał że mnie zatnie ;-)

Kesti ja nawet na siedząco nic tam nie zobacze ;-) Najbardziej sprawdzoną metodą jest na lusterko spojrzeć i tyle :tak:

Myg już 29tydzień, spokojnie dociągniesz do końca zobaczysz :yes:

ja uwazam ze co do imiona to maz tez ma prawo wyboru ;-) tak wiec musicie sie dogadac i znalesc jakies imie ktore wam obydwojgu bedzie sie podobało :-) u nas podział był taki ja wybieram do corki a maz dla syna ... no i zgodziłam sie na imie ktore wybrał bo tez mi sie podoba ;-)

Myg dasz rade kochana :tak:

ja jak na razie daje rade z goleniem ale co sie nasapie przy tym :-p

u mnie tez trzaskali i to do 2 w nocy , a ja o 5 juz byłam na nogach z wielkimi oczami hahaha

Ostatnia edycja:
Ja chyba jak nie ogarne tematu golenia to mojemu wydam rozkaz działania, pewnie bedzie to trwało wieki ale sie ja nie zsapie choć ;p nogi juz mi golił ;p

Anamari - ost tez mówiłam sobie ze mam juz dosc tego stanu ( nie spodziewałam sie że tak kiedykolwiek stwierdze) jednak moja ciąża odbiega całkowicie od wizji stanu błogosławionego.!! Co do imienia jakoś sie może dogadacie, innym dzieciom sie udało to i teraz tak będzie :)

Sylwia - no tak - cellulit u mnie tez króluje!! ale.. zimno jest chodze ubrana to se na tyły nie patrze ;p to mi lepiej ;p

oj drogie moje! każda ma jakąś zmore :(
cellulit to ja tez mam i to spory, nawet przed ciąża, a po ciąży to na wiosne,lato będę w długich spodniach chodzila :(
golenie to tez tylko z lusterkiem, inaczej nie daje rady ;) hihi pod koniec ciąży maz będzie golil to się ucieszy myslę
odebrałam wynik z podwójnej glukozy i mam 100, to chyba dobry wynik?

Dziewczyny, ja nawet mam problem z lusterkiem, bo od razu jest zaparowane i za chu,ja nic nie widze, wiec ostatnio na czuje jechałam :-D:tak:a co do rozstepow, to ja mam na dupie, udach ,po pierwszej ciąży nawet na lydkach no i cyckach, na szczęście jak jestem w normalnym stanie chuda, one jakos nie rzucają się w oczy, tylko moje cyce jak wracają do miseczki A wygladaja masakrycznie, takie dwa male woreczki na dukaty :-)kiedyś to przynajmniej jedrne male były a teraz???dwa flaki wiszące.

Mojemu m kupiłam dynie 5 kg i kazałam ponosić z pol dnia na brzuchu i, podzialalo, zmiekl i jest wyrozumialszy.

reklama
Do góry