reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

To ja się pochwalę :-) mam kochanego męża, który bez problemu pomaga mi w depilacji - i nawet mu to sprawniej wychodzi niż mi i cieszę się, że nie muszę trenować jakiś wygibasów z lusterkiem ;-)

A co do cellulitu to w ciąży pojawił mi się na całych nogach (uda, kolana,łydki) :wściekła/y: Myślicie, że uda się tego szybko pozbyć po porodzie?

A i jeszcze jedna sprawa - ostatnio byłam załamana, że nigdzie nie mogę dostać stanika w moim obecnym rozmiarze (80 F :baffled:, normalnie nosze 75 D) i dzisiaj znalazłam w Pepco - taki miękki, całkiem zwykły stanik na grubych ramiączkach, przy tym nie sportowy i nie wygląda jak po babci ;-)

reklama
Wiecie co ja nawet sie tak nie ogladam, mam celulit i rozstepy. Cyce to rosna jak szalone i o dziwo wcale mnie nie bola. Przed ciaza mialam male B a teraz mam podwojne D:baffled: moj sie smieje ze mnie, ze mam dojary i jak ja takie cos przyloze naszemu malutkiemu synkowi i bede cvhyba musiala mleko innym matkom w szpitalu dawac bo pewnie z takiego rozmiaru bedzie duzo mleka heheheh:-D:szok:

Karolina - z cycami idziemy łeb w łeb ;)

Madga - wow jakiż biustttt!! ja po ciązy masaz bańkami chińskimi, tylko przy karmieniu nie można go stosować, a działa cuda podobno! bańki już mam kupiłam, miałam sie masować a tu ciąża :)

Kasoku - z tą dynią - buhahahh :p

kasoku usmialam sie z Twojego postu o dyni:D Dobry pomysl:)

Ja dzis posprzatalam caly dom. Wzielam odkurzacz i wiecie jak to jest jak juz sie go ma w reku to na raz sie obleci wszystko. Ale nie pomyslalam, ze przeciez w ciay jestem i juz nie moge tak latac. Na koniec chcialam sie wyprostowac i padlam na kolana bo tak mnie plecy zabolaly:/

edda89 u mnie też jest ta tradycja z trzaskaniem szkła przed weselem. Ja tez miałam ;/ I nie wiem dla kogo to jest fajne ale dla mnie nie było. Co posprzątałam to zaś mi to wywalili i tak bez końca...
Ja z lusterkiem próbowałam i nie umiem za nic. paruje i źle widać. Jakoś dałam rade dzis sie ogolić ale co sie nagimnastykowałam... haha
kasoku świetny pomysł z tą dynią. Widać pomogła w zrozumieniu :)

Ja jutro z rańca ide do gina po wyniki z glukozy-ciekawe jak tam wyszlo. Ja dziś kupiłam trochę kosmetyków dla małego. Mnie jeszcze rozstępy nie wyszły a cyc mam duże c-wiele nie urosły jeszcze.Normalnie nosze C..troszke sie powiekszyły,ale normalnie w moje stanki sie jeszcze mieszcze. A cellulit to miałam przed ciążą na udach,tyłku i nadal mam... :/

reklama
Karolina takze dolaczam do klubu z B na D:)... Jak ja bym chciala zeby zmalaly tylko do C.... Po za tym w ciazy sa takie twarde a i sutki ladnie stercza:) Ale na operacje sie nie skusze:) Mialam operacje nosa, a to ze wzgledu, ze mialam zlamany (nie wiedzialam nawet o tym..choc pamietam epizod w liceum jak mnie strasznie bolal po stluczce przy grze w koszykowke)...no i przy okazji przeswietlenia, bo czesto mi sie robila od zimna sina kreska na nosie, okazalo sie ze byl zlamany i kosc nawet nie zrosla sie do konca..I tak zaliczylam pierwsza i OSTATNIA operacje plastyczna... W zyciu zadnych cierpien wiecej z powodu wygladu...Wyobrazcie sobie nos i poliki jak u swinki... tak spuchlam.... moj maz przez 2 tyg chodzil za mna i mowil chrum, chrum....

Do góry